Ο Πούτιν έκλεισε τα 63 και το γιόρτασε με χόκεϊ στον πάγο (vid)

Gazzetta team
Ο Πούτιν έκλεισε τα 63 και το γιόρτασε με χόκεϊ στον πάγο (vid)
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν έγινε 63 ετών και το γιόρτασε παίζοντας χόκεϊ επί πάγου, στο αγαπημένο του θέρετρο, το Σότσι.

Ο Ρώσος ηγέτης πήρε μέρος σε έναν αγώνα χόκεϊ στον πάγο σε ένα γήπεδο που χρησιμοποιήθηκε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014 και μάλιστα σκόραρε 7 φορές. Το πλήθος δεν σταμάτησε να επευφημεί την ομάδα του Πούτιν, στην οποία συμμετείχαν επίσης ο υπουργός Άμυνας και παλαίμαχοι αστέρες του αθλήματος, ενώ στο τέλος, η ομάδα του επικεφαλής του ρωσικού κράτους επικράτησε της αντιπάλου της με σκορ 15-10.

Στην ομάδα των ηττημένων συμμετείχαν παλιοί φίλοι του Πούτιν, ανάμεσά τους ορισμένοι από τους ευπορότερους επιχειρηματίες της Ρωσίας.

Για μία ακόμη φορά ο Βλαντίμιρ Πούτιν έκανε επίδειξη της καλής του φυσικής κατάστασης αλλά και της αγωνιστικότητάς του, σημειώνει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, απόδειξη ότι είναι ο κατάλληλος άνδρας που κυβερνά αυτήν την χώρα, όπως τουλάχιστον θέλει να δείξει το Κρεμλίνο.

Στις εικόνες που μετέδωσαν τα ρωσικά τηλεοπτικά δίκτυα, ο Πούτιν, φορώντας μια στολή χόκεϊ στον πάγο με τα χρώματα της ρωσικής σημαίας, απευθύνθηκε στους θεατές αλλά και τους συμπαίκτες του.

«Αυτός που αναλαμβάνει δράση και στοχεύει στη νίκη θα καταφέρει να νικήσει χωρίς αμφιβολία. Καλή τύχη σε όλους!» είπε χαρακτηριστικά.

Όλα αυτά ενώ δύο γνωστοί Ρώσοι ράπερ αφιέρωσαν στον πρόεδρο της χώρας τους
ένα τραγούδι με τίτλο «ο καλύτερός μου φίλος» το βίντεο κλιπ του οποίου μαγνητοσκοπήθηκε στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας και «σάρωσε» το Διαδίκτυο, έχοντας συγκεντρώσει τουλάχιστον 500.000 θεάσεις στον ιστότοπο YouTube. Στους στίχους του άσματος, ο Πούτιν περιγράφεται ως ένας «σούπερ ήρωας».

Πάντως, ο Πούτιν δέχθηκε και ευχές από ηγέτες της διεθνούς κοινότητας σε τηλεφωνικές συνδιαλέξεις που είχε.

Ο Ντμίτρι Πεσκόφ διευκρίνισε πως ο Ρώσος πρόεδρος δέχθηκε τηλεφωνήματα από τον πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν Αλίεφ και τον πρόεδρο της Αρμενίας Σαρκισιάν.

«Αυτοί είναι οι δύο ηγέτες με τους οποίους συνομίλησε στο τηλέφωνο», διευκρίνισε.

Πηγή: protothema.gr