Debate ΝΔ: «Ναι, αλλά...» από Μεϊμαράκη – Ανεπιφύλακτα «ναι» από Μητσοτάκη

Gazzetta team
Debate ΝΔ: «Ναι, αλλά...» από Μεϊμαράκη – Ανεπιφύλακτα «ναι» από Μητσοτάκη
Τι απαντούν συνεργάτες των δύο υποψηφίων για την ηγεσία της ΝΔ στην πρόσκληση του διευθύνοντα συμβούλου της ΕΡΤ περί διεξαγωγής τηλεμαχίας.

«Δεν είναι αρνητικοί», στο ζήτημα της διεξαγωγής debate στα πλαίσια της κούρσας για την αρχηγία της ΝΔ «αλλά είναι θέμα που θα πρέπει πρώτα να συζητηθεί μεταξύ των υποψηφίων καθώς και στην ΚΕΦΕ» απαντούν συνεργάτες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και προσθέτουν ότι θα πρέπει «να καθοριστεί αν θα διεξαχθεί μόνο αυτή η τηλεμαχία ή και άλλες».

Αναφέροντας ότι έλαβαν πρόσκληση του διευθύνοντα συμβούλου της ΕΡΤ Λ. Ταγματάρχη, για τη διεξαγωγή τηλεμαχίας μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ υπενθυμίζουν παράλληλα, οι ίδιοι συνεργάτες, ότι η πρόταση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη είναι να διεξαχθούν δύο ή και περισσότερες θεματικές συνδιασκέψεις όπως πρότεινε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, συμπεριλαμβάνοντας όμως καισυνδιάσκεψη με αντικείμενο τα θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Παράλληλα συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφέρουν ότι έλαβαν την πρόσκληση του διευθύνοντα συμβούλου και απάντησαν αμέσως θετικά, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Πηγή: skai.gr