Διάσημες χωρίς photoshop: Δείξε τις ατέλειές σου όπως η Ολυμπία Χοψονίδου

Ραγάδες, κοιλίτσες, κυτταρίτιδα και σπυράκια πρωταγωνιστές στο Instagram.
Διάσημες χωρίς photoshop: Δείξε τις ατέλειές σου όπως η Ολυμπία Χοψονίδου



Κοίτα να δεις που η Ολυμπία Χοψονίδου έκανε τη διαφορά και μας ξάφνιασε ευχάριστα. Το πρώην μοντέλο ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram τη φωτογραφία που βλέπεις δείχνοντας τη χαλάρωση στην κοιλιά της μετά από τέσσερις εγκυμοσύνες και τρεις μήνες μετά την τελευταία της γέννα. Η πρώην σταρ Ελλάς με την κίνησή της μας έκανε να νιώσουμε λίγο πιο καλά για την κοιλιά και για τα κιλά μας. Στο κάτω, κάτω πόσο αγχωτικό είναι να βλέπεις τις celebrity να δείχνουν πώς έχασαν στο άψε σβήσε τα κιλά της εγκυμοσύνης κάνοντας εξαντλητικές δίαιτες;.

Με αυτή την αφορμή, λοιπόν, θυμηθήκαμε μερικές διάσημες που αδιαφόρησαν για τις ατέλειές τους και τις μετουσίωσαν σε σέξι χαρακτηριστικά.

Amber Rose

Πολύ σέξι η Amber Rose. Όμως αν νόμιζες ότι είχες δει τα οπίσθιά της όπως πραγματικά είναι κάνεις λάθος. Η ίδια μας έδειξε στο Instagram περήφανα την κυτταρίτιδά της.

Chrissy Teigen

 Είναι γεγονός! Tο μοντέλο του Sports Illustrated, Chrissy Teigen έχει ραγάδες. Και μάλιστα δεν δίστασε να διαδώσει την είδηση στα social media.

Lena Dunham

H Lena Dunham, όπως είναι γνωστό είναι ο πιο ακομπλεξάριστος άνθρωπος του Hollywood. Το σώμα της 29χρονης Αμερικανίδας το έχουμε μάθει απ’ έξω και ανακατωτά μιας και με κάθε ευκαιρία πετάει τα ρούχα της. Η πιο χαρακτηριστική Instagram foto είναι αυτή που βλέπεις με το παρακάτω μήνυμα: «Τα λατρεύω αυτά τα εσώρουχα. Νομίζω θα τα φορέσω στο βραδινό δείπνο».

Demi Lovato

Η Demi Lovato είναι ένα από τα πιο inspirational πρόσωπα της showbiz.  Και απόδειξη είναι η πρόσφατη φωτογράφιση που έκανε για το Vanity Fair. Η pop star που στο παρελθόν έπασχε από διατροφικές διαταραχές πέταξε make up, πέταξε ρούχα και μας έδειξε πώς είναι μια πραγματική γυναίκα με καμπύλες. Έπρεπε να δούμε την Demi Lovato για να πειστούμε ότι τα οπίσθια είναι σέξι ακόμα και όταν δεν είναι υπερυψωμένα; «Υπάρχει πρόβλημα που έχω αυτοπεποίθηση;» έγραψε στο Instagram και πόσταρε τη φωτογραφία που βλέπεις.

Γιάννα Τερζή

Από εδώ η τραγουδίστρια Γιάννα Τερζή η οποία το καλοκαίρι που μας πέρασε ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία που έδειχνε ξεκάθαρα την κυτταρίτιδά της. Η αξία της φωτογραφίας συνοψίζεται στην παντελή αδιαφορία της τραγουδίστριας για την κυτταρίτιδά της.

Amy Schumer

Τι θα περίμενες από μία γυναίκα που ανέβασε αυτή τη φωτογραφία; «Υπάρχουν τόσα πολλά φαγητά που θα ήθελα να ευχαριστήσω!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η σπουδαία κωμικός νιώθει καταπληκτικά με το σώμα της και δεν νιώθει καμία πίεση από τα στάνταρντ που θέσει το Hollywood. Γι’ αυτό και δεν έχει κανένα πρόβλημα να ανεβάζει φωτογραφίες με μαγιό. Θυμάσαι που έλεγε ότι είναι 72 κιλά και μπορεί να κάνει σεξ με όποιον άντρα θέλει; Κάπως έτσι είναι τα πράγματα.

Κατερίνα Καινούργιου

Δεν ξέρουμε αν το έκανε επίτηδες για να εμπνεύσει τα πλήθη ή αν της ξέφυγε αυτή η λεπτομέρεια, αλλά οι ραγάδες της Κατερίνας Καινούργιου μας έκαναν να νιώσουμε λίγο πιο ανθρώπινες σε αυτό τον τέλειο κόσμο του Instagram.

Tyra Banks

Θα τολμούσες να κάνεις ζουμ στο σπυράκι σου και να το ανεβάσεις στο Instagram χαρακτηρίζοντάς το ως ένα ακόμη follower; H Tyra Banks το έκανε!

Lorde

Και μιας και μιλάμε για σπυράκια, δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα η 19χρονη που σχεδόν έδειξε τα σπυράκια του προσώπου της καλυμμένα με κρέμα. 

Δες ΕΔΩ τις διάσημες που έδειξαν περήφανα τα οπίσθιά τους.