Νεκρή στο φωταγωγό του σπιτιού της βρέθηκε η 21χρονη φοιτήτρια που είχε εξαφανιστεί (pics)

Gazzetta team
Νεκρή στο φωταγωγό του σπιτιού της βρέθηκε η 21χρονη φοιτήτρια που είχε εξαφανιστεί (pics)
Νεκρή βρέθηκε η 21χρονη φοιτήτρια Μαρία Νταλιάνη της οποία τα ίχνη είχαν εξαφανιστεί από το πρωί της Τετάρτης 30 Σεπτεμβρίου. Η άτυχη κοπέλα βρέθηκε από τον πατριό της στο φωταγωγό της πολυκατοικίας όπου διέμενε σε διαμέρισμα του Παγκρατίου.

Με το χειρότερο σενάριο να βγαίνει αληθινό, λύθηκε το μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση της 21χρονης φοιτήτριας, την οποία οι συγγενείς της αναζήτησαν και μέσω της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ».

Βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας μέσα στον φωταγωγό από τον πατριό της έπειτα από παράπονα που έκαναν οι ένοικοι της πολυκατοικίας για έντονη δυσοσμία. Ο πατέρας της Μαρίας κατάλαβε ότι κάτι κακό συνέβη αφού αναζητούσε την κόρη του από την περασμένη εβδομάδα. Δυστυχώς για εκείνον, επαληθεύτηκαν οι πρώτες υποψίες του αφού βρήκε στον φωταγωγό της πολυκατοικίας την 21χρονη κόρη του σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία όπου έφτασε στο σημείο μαζί με τον ιατροδικασή Γ. Καλογριά, ο οποίος αρχικά δήλωσε πως στο άψυχο σώμα της κοπέλας δεν υπαρχουν ίχνη εγκληματικής ενέργειας. Σύμφωνα με τον ίδιο, η άτυχη φοιτήτρια έχει πολλαπλά κατάγματα σε όλο της το σώμα, καθώς και χτυπήματα στο κεφάλι, πιθανότατα, από την πτώση της από τον 4ο όροφο.



Τον τελευταίο καιρό η νεαρή έδειχνε αρκετά προβληματισμένη: είχε απομακρυνθεί από τους φίλους της και την οικογένεια της και είχε κλειστεί στον εαυτό της. Μάλιστα, τους τελευταίους δύο μήνες είχε κλειστεί πολύ στον εαυτό της και είχε χάσει πάνω από δέκα κιλά. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε σχέση με εναν 23χρονο και χώρισε πρόσφατα από το σύντροφό της, αλλά ακόμη είναι άγνωστο πόσο την επηρέασε αυτός ο χωρισμός.

Η Μαρία σπούδαζε νηπιαγωγός, ένα επάγγελμα που είχε αποφασίσει να ακολουθήσει πριν ακόμα ολοκληρώσει την τελευταία τάξη του Λυκείου, όπως έλεγε στις φίλες της.



Σήμερα το προφίλ της στο Facebook είναι γεμάτο από μηνύματα αποχαιρετισμού, μηνύματα από εκείνους τους φίλους που αν και είχαν προσέξει την αλλαγή στην συμπεριφορά της το τελευταίο διάστημα, δεν φαντάζονταν ότι θα έφευγε από κοντά τους.

Ενδεικτικό είναι το μήνυμα μιας φίλης της η οποία την αποχαιρετά με ένα σχόλιο που αφήνει πολλά ερωτηματικά για τον πρόωρο θάνατο της. «Γιατί ομορφιά μου γιατί; Ποιος σε πλήγωσε τόσο αστέρι μου;».



Η κηδεία της 21χρονης Μαρίας θα τελεστεί αύριο στο κοιμητήριο της περιοχής, ενώ την ίδια ώρα η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τα αίτια του θανάτου της, χωρίς να αποκλείει κανένα ενδεχόμενο.





Πηγή: protothema.gr