Game Of Thrones : H Αrya Stark αποκαλύπτει το μέλλον του Jon Snow

Ακόμη ένα επεισόδιο στην φημολογία για τον star του Game Of Thrones!
Game Of Thrones : H Αrya Stark αποκαλύπτει το μέλλον του Jon Snow



Εμείς εδώ στο FollowMe δεν έχουμε ξεπεράσει το φινάλε της 5ης σεζόν του Game Of Thrones, όταν είδαμε τον Jon Snow (aka Kit Harrington) να πέφτει αιμόφυρτος στο χιόνι γεμάτος μαχαιριές. Από τότε οι φήμες οργιάζουν: Ο Jon Snow ζει; Η Arya Star (Maisie Williams) ορκίζεται πως… όχι!

Η 18χρονη Βρετανίδα μίλησε στην εκπομπή του Christian O’Connell στο Absolute Radio ξεκαθαρίζοντας πως ο Jon έχει πεθάνει. Και μάλιστα ορκίστηκε: «Με ρωτάνε διαρκώς για τον αν ο Jon Snow είναι ζωντανός. Η απάντηση είναι πως είναι νεκρός! Σας το ορκίζομαι!».

Λίγο αργότερα πρόσθεσε πως εμείς οι fans απλά βρισκόμαστε σε άρνηση: «Νομίζω πως όλο αυτό συμβαίνει επειδή ο κόσμος είναι σε άρνηση. Δεν μπορεί να πιστέψει πως ένας σημαντικός χαρακτήρας βρήκε τραγικό θάνατο. Και εμένα ο αγαπημένος μου χαρακτήρας ήταν η Ygritte. Αλλά πέθανε!».

Πριν λίγες μέρες φωτογραφίες από τον 6ο κύκλο του Game Of Thrones έδειχναν τον Harrington στα γυρίσματα της σειράς με τα ρούχα του Jon Snow, ωστόσο εικάζεται πως θα τον δούμε σε flashback στο παρελθόν όπου θα μάθουμε ποιοι είναι οι πραγματικοί του γονείς.

Μάλλον πρέπει να πάρουμε απόφαση πως ο Jon Snow πέθανε…