Γνωρίστε τα κατοικίδια των διάσημων

Gazzetta team
Γνωρίστε τα κατοικίδια των διάσημων
Αρκετά από αυτά είναι το ίδιο γνωστά με τα αφεντικά τους .

Παγκόσμια ημέρα των ζώων σήμερα και όπως λένε αρκετοί, άνθρωπος που αγαπάει τα ζώα είναι άνθρωπος καλός, άνθρωπος που μπορείς να τον εμπιστευθείς. Όσοι έχουν κάποιο κατοικίδιο στο σπίτι γνωρίζουν ότι η καθημερινότητα γίνεται πιο εύκολη και πιο αγαπησιάρικη με την παρέα ενός πιστού φίλου. Παρακάτω θα γνωρίσουμε τα κατοικίδια των διάσημων. Αρκετά από αυτά είναι το ίδιο γνωστά με τα αφεντικά τους και αρκετοί υποστηρίζουν ότι όχι μόνο παίρνουν λίγο από τη λάμψη τους ,αλλά δίνουν σε εκείνους περισσότερη λάμψη μόνο με την παρουσία τους.




Beast - Mark Zuckerberg

Ο Beast, το λευκό (τύπου... σφουγγαρίστρα) σκυλί ράτσας Puli, είναι κυνηγόσκυλο. Ο Ζούκεμπεργκ όταν αναφέρεται σε αυτόν τον αποκαλεί «παιδί» και στα σχόλια των φωτογραφιών του σκυλιού ο Ζούκερμπεργκ αναφέρεται σχεδόν πάντα ως «μπαμπάς».



Finn - Amanda Seyfried

Η στενή σχέση που μοιράζεται η ηθοποιός με το σκυλάκι της έχει μετατρέψει τον Finn σε κεντρική φιγούρα του λογαριασμού της στο Instagram, και τα likes είναι χιλιάδες.



Floyd - Miley Cyrus

Το υπέροχο χάσκι έχει κλέψει τις καρδιές των followers της Miley. Τα περισσότερα από 700.000 likes που συγκεντρώνει ο Floyd στις πόζες του θα έχουν σπάσει σίγουρα κάποιο ρεκόρ.



Hannah - Britney Spears

Η miss Hannah Banana, όπως είναι το πλήρες όνομά της έχει κλέψει εδώ και μερικά χρόνια την καρδιά της Britney!



Bo και Sunny - Οικογένεια Ομπάμα

Όταν ο «μπαμπάς» και η «μαμά» είναι ο πρόεδρος και η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, η καριέρα στη showbiz είναι εξασφαλισμένη.



Meredith - Taylor Swift

Η διάσημη ιδιοκτήτριά της την υπεραγαπά και φροντίζει να μην της λείπει τίποτα!



Lolita - Gerard Butler

Το θηλυκό παγκ του γνωστού ηθοποιού μοστράρει συνεχώς στις φωτογραφίες δίπλα του, καταφέρνοντας να κλέψει ουκ ολίγη δόξα από τη φήμη του.



Ανώνυμα σκυλάκια - Alec Baldwin

Την ώρα που ο δημοφιλής ηθοποιός δεν αποχωρίζεται ποτέ τα σκυλάκια του, κάνει ό,τι μπορεί για να διατηρήσει την ανωνυμία τους. Είναι τα γνωστότερα ανώνυμα σκυλιά της οικουμένης.



Hugo - Eva Mendes

Η σέξι ηθοποιός μερικά χρόνια πριν προστάτευε το σκύλο της από τη δημοσιότητα. Όταν οι ρεπόρτερ ανακάλυψαν το όνομα του ήθελε να υποχρεώσει τις εφημερίδες και τα περιοδικά να θολώνουν το πρόσωπό του, όπως γίνεται και με τα ανήλικα.



Apollo - Maria Menounos

Η γνωστή παρουσιάστρια σπάνια αποχωρίζεται τον τετράποδο φίλο της, τον Apollo που την ακολουθεί σχεδόν παντού και έχει πλέον το δικό του fan club!



Penny Lane - Susan Sarandon

Πόσα σκυλιά ξέρετε που να διατηρούν τον δικό τους λογαριασμό στο Twitter; Γνωρίστε την Penny Lane, τη σκυλίτσα της ηθοποιού.



Choupette - Karl Lagerfeld

Είναι ένα από τα πιο διάσημα κατοικίδια του πλανήτη. Μάλιστα, έχει δικούς της λογαριασμούς στα Twitter και Instagram, αλλά και δύο βοηθούς για να την υπηρετούν νυχθημερόν! Η Choupette έχει απαθανατιστεί σε εξώφυλλα περιοδικών μόδας, φωτογραφίσεις ρούχων και κοσμημάτων.