Τσίπρας: Εχουμε καθαρή εντολή τετραετίας

Gazzetta team
Τσίπρας: Εχουμε καθαρή εντολή τετραετίας
«Εχουμε ισχυρή εντολή να τολμήσουμε τις μεγάλες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος», υπογράμμισε

Η κυβέρνηση έχει καθαρή προοπτική τετραετίας και έχουμε ισχυρή εντολή να τολμήσουμε τις μεγάλες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος, υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ελληνικός λαός δικαίωσε και τη μάχη που δώσαμε, αλλά και τη δύσκολη επιλογή που κάναμε» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, που υπογράμμισε πως η νέα κυβέρνηση ξεμπερδεύει με το παλιό και πως κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τις τομές και αλλαγές, «με δεδομένη την επιθυμία του ελληνικού λαού».

Επιπλέον, ο πρωθυπουργός, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως «η κυβέρνησή μας και ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται στην πρωτοπορία για την αλλαγή των συσχετισμών στην Ευρώπη».

«Για την υπόθεση του χρέους δεν θα ενεργοποιήσουμε σύμμαχους μόνο στην Ευρώπη, αλλά σε όλο το κόσμο» είπε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ που δεν περάλειψε να επιρρίψει ευθύνες στην αξιωματική αντιπολίτευση, λέγοντας: «Η ΝΔ αντί να παίζει παιχνίδια εσωτερικής κατανάλωσης, την καλώ να παραδεχτεί την αλήθεια και τις ευθύνες της στην υπόθεση του χρέους».

Πηγή protothema.gr