Το όχημα για να κάνετε κάμπινγκ σε... εμπόλεμη ζώνη (vid)

Gazzetta team
Το όχημα για να κάνετε κάμπινγκ σε... εμπόλεμη ζώνη (vid)
Αν είστε από τους ανθρώπους που σας αρέσει να ζείτε στο όριο, μία εταιρία από την Αυστρία σας προσφέρει το απόλυτο όχημα για να κάνετε τις διακοπές σας στην πρώτη γραμμή του μετώπου

Για όσους ακόμα και οι πιο ακραίες διακοπές δεν τους αρκούν και αναζητούν ακόμα πιο ακραίες εμπειρίες στη ζωή τους, μία εταιρία από την Αυστρία προσφέρει το κατάλληλο όχημα. Πρόκειται για ένα φορτηγό της ΜΑΝ στο οποίο έχει ενσωματωθεί ένα θωρακισμένο τροχόσπιτο.

Το αυτοκινούμενο αυτό είναι χτισμένο πάνω σε ένα τράκτορα της γερμανικής εταιρίας, με κινητήρα 540 ίππων και δεκάδες μετατροπές ώστε να μπορεί να περάσει ακόμα και από το πιο αφιλόξενο έδαφος.

Και όταν λέμε αφιλόξενο εννούμε ακόμα και περιοχές του κόσμου που βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση. Και αυτό γιατί το αυτοκινούμενο είναι κατασκευασμένο από μέταλλο ενώ οι πόρτες και τα παράθυρα είναι δύσκολο να παραβιαστούν.

Τα μηχανικά του μέρη είναι απόλυτα προστατευμένα από τα στοιχεία της φύσης αλλά και πάσης φύσεως κακόβουλες επιθέσεις. Ενώ παράλληλα προσφέρει και την δυνατότητα για φόρτωση μηχανής (με γερανό μάλιστα) αν τα πράγματα δυσκολέψουν και θέλετε να ξεφύγετε από την μάχη αλα Ιντιάνα Τζόουνς (μην ξεχάσετε το μαστίγιο...).

Πέρα από τα αστεία, η εταιρία είναι πραγματικά μοναδική στο είδος της προσφέροντας εκτός των άλλων και ένα απίστευτα υψηλό επίπεδο άνεσης και πολυτέλειας στο εσωτερικό του τροχόσπιτου.

Όσο για το κόστος του αυτό είναι λίγο κάτω από τα 900 χιλιάδες δολάρια. Πραγματικά ελάχιστα μπροστά στις μοναδικές στιγμές απόλαυσης και τρόμου που θα μπορούσε να σας προσφέρει αν είστε από αυτούς που μπορούν και θέλουν να το αγοράσουν.

Πηγή: protothema.gr