Έκλεισε το Facebook η Χρυσηίδα Δημουλίδου και θα μείνουμε για πάντα στο σκοτάδι (pics)

Ευάγγελος Γιαννόπουλος
Έκλεισε το Facebook η Χρυσηίδα Δημουλίδου και θα μείνουμε για πάντα στο σκοτάδι (pics)
Η Χρυσηίδα Δημουλίδου δεν είναι πια μαζί μας, στο Facebook, και τώρα πια δεν θα έχουμε που να δώσουμε το LIKE μας.

Οι άνθρωποι του πνεύματος στις δύσκολες στιγμές φαίνονται. Όταν ο ταλαιπωρημένος από τα μνημόνια λαός, ψάχνει το αποκούμπι του στην λογοτεχνία, την ποίηση, το Facebook.

Ψάχνει κάποιον να τον πάρει από το χέρι και να τον οδηγήσει στα μονοπάτια της γνώσης, να του ανοίξει τα μάτια και να νοίωσει σιγουριά ότι όλα θα πάνε καλά.

Κάτι τέτοιο ήταν και η Χρυσηίδα Δημουλίδου! Η Σερραία συγγραφέας, που ενώ ήταν αεροσυνοδος της Ολυμπιακής, απαρνήθηκε στα 40 της τα σίγουρα λεφτά (ή μπορεί να πήρε και σύνταξη δεν είμαστε σίγουροι) και αντί να γίνει γυναίκα πρωθυπουργού όπως άλλες και άλλες αεροσυνοδοί, αφιερώθηκε στην συγγραφή.

Έκτοτε είναι πάντα στο Top 10 των πωλήσεων βιβλίων, κάτι που λέει πολλά και για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς έχει γραψει πάνω από 28 και σταματημό δεν έχει!

Ή μάλλον έχει! Γιατί σήμερα στο Facebook η Χρυσηίδα Δημουλίδου ανακοίνωσε ότι σταματάει να γράφει πια βιβλία.

Αυτό ήταν! Ότι δεν διαβάσαμε, δεν διαβάσαμε! Δεν γράφει άλλο.

Κατήγγειλε μάλιστα bullyingαπό τις σελίδες Luben και Χρυσή Μούντζα, σε μια ανακοίνωση που είναι αρκετά καλογραμμένη και επειδή είναι αρκετά καλογραμμένη δεν την βάζουμε γιατί σίγουρα δεν την έχει γράψει αυτή.

Θα βάλουμε όμως κάποια παλιά της posts που σίγουρα έχει γράψει αυτή.

Απλά για δείτε τι διαμάντι χάσαμε από το Facebook, αλλά και το υψηλό επίπεδο της διανόησης του πνευματικού κόσμου στην Ελλάδα των μνημονίων!

Θα μας λείψει...