Έμιλι ΝτιΝτονάτο: Η νέα «μούσα» γνωστής εταιρίας εσωρούχων (pics)

Gazzetta team
Έμιλι ΝτιΝτονάτο: Η νέα «μούσα» γνωστής εταιρίας εσωρούχων (pics)
Το καλλίγραμμο σώμα της και το εντυπωσιακό βλέμμα της που μαγνητίζει είναι ο ιδανικός συνδυασμός για την καλύτερη προώθηση ρούχων και εσωρούχων.

Η 24χρονη Εμιλι ΝτιΝτονάτο από τις ΗΠΑ γοήτευσε για μία ακόμα φορά την γνωστή ιταλική εταιρία ρούχων Calzedonia, με αποτέλεσμα να γίνει η «μούσα» για τη σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 15/16.

Άλλωστε, η νέα συλλογή της αγαπημένης από εκατομμύρια γυναικών σε ολόκληρη τον κόσμο ταιριάζει απόλυτα στο στυλ της εντυπωσιακής ΝτιΝτονάτο.

Σέξι από τη μία, με δέρμα, διαφάνειες, δαντέλα, πουά και λάμψεις και pop/urban από την άλλη με αστέρια, τζιν, pop μοτίβα και longuette εφέ.

Έτσι, η Calzedonia, συστήνει και πάλι το διαχρονικό στυλ των denim leggings με πολλά σκισίματα, δίνοντας ακόμα πιο ροκ «αύρα» στα αγαπημένα κολάν, αλλά και πιο hard ατμόσφαιρα χάρη το δέρμα.

Από την άλλη, για πρώτη φορά η συλλογή Fitness εστιάζει στο αθλητικό στυλ και ξεχωρίζει για τη λειτουργικότητα και το «μοδάτο» ύφος της.

Τα καλσόν και οι κάλτσες ξεχωρίζουν για τα μοντέρνα print τους και τις αναφορές στην μουσική σκηνή και θυμίζουν το επαναστατικό και μοναδικό στυλ του βρετανικού rock'n'roll.

Πολύ χρώμα και pop αισθητική κυριαρχούν στη capsule collection «Pop Socks» που ακολουθεί το ρεύμα του street fashion.

Την ίδια ώρα, η σειρά Longuette, sexy και με χιούμορ, έρχεται με εκπληκτικά μοτίβα να προκαλέσει κι αυτή τη φορά την προσοχή στα πόδια μας, ενώ τα καλσόν φέτος αναμένεται να είναι γεμάτα από δαντέλα, floral μοτίβα, πουά, animal prints, αστέρια και glittering.

Όσο για την premium σειρά «Μade in Italy», αυτή περιλαμβάνει καλσόν διαφανή, shaping, με ματ υφή αλλά και vintage αισθητική με την πίσω ρίγα σε όλη τη γραμμή του ποδιού, ξεχωρίζει για την κομψότητα και την υψηλή ποιότητά της.

Τι λέει, όμως, η ίδια η ΝτιΝτονάτο για τη νέα συλλογή της Calzedonia, αλλά και το στυλ, τo fitness, τα social media και τη συνεργασία της με το ιταλικό fashion brand.

Tι είναι αυτό που σου αρέσει στη συνεργασία σου με την ομάδα της Calzedonia;
Λατρεύω να συνεργάζομαι με τη Calzedonia επειδή συνήθως δουλεύουμε με την ίδια ομάδα που είναι φανταστικό. Αισθάνομαι σαν οικογένεια κι είναι ωραίο να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που γνωρίζεσαι καιρό. Είναι πάντα διασκεδαστικό να έχω φωτογράφηση με με όλη την ομάδα και όλοι να το διασκεδάζουμε.

Ποια είναι τα αγαπημένα σου κομμάτια από τη φετινή συλλογή;
Αγαπώ τα οπάκ καλσόν και τα δαντελένια leggings/καλσόν. Πιστεύω ότι είναι πάντα sexy και κλασικά.

Πως θα συνδύαζες, λοιπόν, το αγαπημένο σου κομμάτι;
Δαντελένιο καλσόν με ένα μικρό, μαύρο φόρεμα. Sexy και κλασικό!

Προτιμάς τα μονόχρωμα ή τα εμπριμέ/πολύχρωμα καλσόν;
Eξαρτάται από τη διάθεση που έχεις. Τα μονόχρωμα καλσόν μπορεί να είναι απλά και κλασικά αλλά εάν είσαι σε πιο fun mood, τα καλσόν με prints είναι σκέτη γλύκα!

Είσαι πολύ ενεργή στο Instagram και τις άλλες social media πλατφόρμες, πως νιώθεις ως social media celebrity και style icon?
Τα social media είναι ένα διασκεδαστικό και δυναμικό εργαλείο. Μπορείς να μοιραστείς τόσα όσα θέλεις και πραγματικά μπορείς μέσα από την έκθεση σε αυτά να πάρεις γεύση από την προσωπικότητα κάποιου. Μου αρέσει να ποστάρω και να έχω απήχηση στους followers μου ελπίζοντας ότι αποτελώ ένα υγιές πρότυπο για τα νέα κορίτσια.

Τα πόδια σου πάντα δείχνουν εκπληκτικά στις εικόνες της Calzedonia, ποια είναι τα μυστικά σου για να διατηρείσαι σε φόρμα;
Eυχαριστώ! Μου αρέσει να γυμνάζομαι. Τρέχω, κάνω spinning και σηκώνω βάρη. Πάντα αλλάζω το πρόγραμμά μου και το διασκεδάζω. Απλά λατρεύω να είμαι αθλητική.

Τι συμβουλή θα έδινες σε κάποιον που ξεκινάει τώρα το μόντελινγκ;
Nα διατηρεί στενή επαφή με την οικογένειά του και να παραμένει αληθινός με τον εαυτό του. Είναι εύκολο να παρασυρθείς σε κάτι που δεν είσαι. Η συμβουλή μου είναι απλά να προσπαθεί πάντα να είναι ο καλύτερος εαυτός του.

Τι θα ήθελες να γίνεις εκτός από μοντέλο;
Θα ήθελα να δουλεύω στο χώρο του fitness. Θα ήθελα να σπουδάσω διατροφολόγος και να γίνω δασκάλα yoga ή fitness trainer.

Tι αγαπάς πιο πολύ στη δουλειά σου;
Nα συναντώ νέους ανθρώπους όσο και να δουλεύω με άτομα που γνωρίζω αρκετά χρόνια.

Ένα μέρος που θα ήθελες να επισκεφτείς…
Θα ήθελα να ανακαλύψω πιο πολύ την Ιταλία. Έχω πάει μόνο στο Μιλάνο οπότε θα ήθελα να δω περισσότερα.

Το αγαπημένο σου μέρος να ζεις…
Δεν πιστεύω ότι θα ζήσω ποτέ οπουδήποτε αλλού εκτός από τη Νέα Υόρκη. Μεγάλωσα στην εξοχή κι εκεί θα είναι πάντα το σπίτι μου. I love NY, όμως, αυτό είναι το αγαπημένο μου μέρος για να ζω.

Τι φοράς όταν θέλεις να νιώθεις sexy;
Λατρεύω να φοράω φορέματα και sexy εσώρουχα. Αυτό πάντα με κάνει να νιώθω sexy.

Δεν μπορείς να φύγεις από το σπίτι χωρίς…
Tηλέφωνο, πορτοφόλι, lip balm, γυαλιά ηλίου!

Τι πιστεύεις σχετικά με τη σύνδεση των social media και της μόδας;
Τα social media έχουν γίνει πολύ σημαντικά για τα μοντέλα γιατί είναι ένας τρόπος να έχουν απήχηση σε περισσότερο κόσμο από ό,τι πριν. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να είσαι ενεργός σε αυτά. Επίσης είναι ωραίο να εκφράζεις την προσωπικότητα και τη ζωή που έχεις πίσω από την κάμερα. Νομίζω ότι τα social media έχουν δώσει στα μοντέλα πολύ πιο πολύ δύναμη και αυτό είναι φανταστικό.



















Πηγή protothema.gr