«Μύκονος leaks»: ΟΙ δικαστές ψάχνουν τον γκέι πολιτικό και την πρώην εστεμμένη

Gazzetta team
«Μύκονος leaks»: ΟΙ δικαστές ψάχνουν τον γκέι πολιτικό και την πρώην εστεμμένη
Τρεις νέες συνομιλίες από τον «κοριό» - Οι Άραβες κροίσοι που έφθαναν στο νησί για να περάσουν νύχτες ακολασίες με μοντέλα και ναρκωτικά - Τι είπεαν οι δύο συλληφθέντες στην συμπληρωματική τους κατάθεση.

Όταν δόθηκε η εντολή να «λοκάρει» ο σούπερ κοριός της Ασφάλειας πάνω από τη Μύκονο, λίγοι πίστεψαν ότι ένα απίστευτο γαϊτανάκι αποκαλύψεων θα στοίχειωνε το φετινό καλοκαίρι πολλών επωνύμων στο νησί των ανέμων.

Κάθε μέρα που περνάει, νέα δεδομένα προστίθενται στο φάκελο «Mykonos leaks» ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι προθέσεις αστυνομικών και δικαστικών αρχών να ξετυλίξουν όλο το κουβάρι της αμαρτωλής πλευράς του νησιού.


Ήδη, δύο από τους κατηγορούμενους ο «Τζόρνταν» και ο Γιάννης ο λιμενικός, κλήθηκαν και έδωσαν την Παρασκευή συμπληρωματική κατάθεση, ενώ ο τρίτος της παρέας θα περάσει από το γραφείο του ανακριτή το πρωί της Τρίτης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ανακριτής Σύρου έκανε πολλές ερωτήσεις για τους επώνυμους που «παγίδεψε» ο κοριός και τα ονόματα τους αποκαλύπτονται στις συνομιλίες που είχε ο αρχηγός με συνδέσμους του. Ειδικά για τον πολιτικό και την πρώην εστεμμένη «πηγή» αποκάλυψε στο ΘΕΜΑ ότι οι ερωτήσεις ήταν καταιγιστικές.

Παράλληλα, τρεις νέες συνομιλίες προσετέθησαν στις 65 που περιείχε αρχικά η δικογραφία και στις οποίες οι κατηγορούμενοι συνομιλούσαν με Άραβες κροίσους που θα έφθαναν στο νησί για να περάσουν νύχτες ακολασίας με άφθονη κόκα και νεαρές μοντέλες.

Οι νέες εξελίξεις στην υπόθεση «κόκα και γυναίκες στη Μύκονο» έχουν προκαλέσει σεισμό στην Αθήνα και θα κάνουν πολλούς επώνυμους να χάσουν τον ύπνο τους. Οι απομαγνητοφωνήσεις των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων βγάζουν στο φως τα άπλυτα της Μυκόνου και την αμαρτωλή της πλευρά... Όλα αυτά που συνήθως έβγαιναν ως φήμες, πληροφορίες ή μεθυσμένες εξομολογήσεις προσώπων που πέρασαν νύχτες ακολασίας στο νησί των ανέμων τώρα ξεδιπλώνονται μέσα από τις σελίδες μιας ογκωδέστατης δικογραφίας...

Για πρώτη φορά, ο σούπερ κοριός της Αστυνομίας παγίδεψε τα τηλέφωνα των τριών συλληφθέντων και μέσα από δεκάδες καυτές τηλεφωνικές συνομιλίες ξετυλίγεται όλο το κουβάρι της αμαρτωλής Μυκόνου. Το τρίο, χρησιμοποιούσαν μεν κωδικοποιημένες φράσεις για τα deals τους ωστόσο δεν κατάφεραν να αποβάλλουν την αργκώ που γνωρίζουν οι άνθρωποι της πιάτσας αλλά και οι αστυνομικοί. Για αυτούς οι κωδικές ονομασίες «κοτόπιτα» ή «κυρία» ή «φίλη» ή «Charlie» ή «κόκορας» ή «κο» ή «λεπτά» παραπέμπουν ευθέως στην κοκαΐνη. Όσο για τις τιμές, εξωφρενικά υψηλές για την πιάτσα καθώς το γραμμάριο ή απλά «g» άγγιζε τα 120 ευρώ αλλά όπως λέει και ο φερόμενος ως εγκέφαλος στις συνομιλίες του «Στη Μύκονο, είναι όλα δύο φορές πάνω...».

Μέσα από τις εκατοντάδες σελίδες της δικογραφίας περιγράφονται με τρόπο απολύτως κυνικό πως στη Μύκονο του Αυγούστου, όλα επιτρέπονται και όλα έχουν την τιμή τους... Σαουδάραβες Κροίσοι προσγειώνονται με lear jets και σκορπούν χιλιάδες ευρώ για μια νύχτα ακολασίας με πρόθυμα μοντελάκια, Έλληνες μεγαλοεπιχειρηματίες που σπάνε την ανιαρή ζωή τους «πίνοντας» κόκα και στήνοντας πάρτι οργίων σε βίλες και σκάφη.

Εκδιδόμενες των 100 ευρώ της Αθήνας που «χτυπάνε» πολλαπλάσιες ταρίφες στο νησί και γίνονται πόρνες πολυτελείας εκμεταλλευόμενες το όνομα που έχουν κάνει στις πίστες της πρωτεύουσας.

Στην άλλη Ελλάδα της Μυκόνου, πολλά κορίτσια που έκαναν ένα πέρασμα από την τηλεόραση ή έφτιαξαν το σώμα τους με χορηγίες των «sugar daddies», μπορούσαν άνετα να βγάλουν χοντρό πακέτο για να περάσουν το χειμώνα κάνοντας είτε τις «γλάστρες» σε τραπέζια πάμπλουτων πελατών, είτε σε σεξουαλικά όργια σε σκάφη και βίλες επωνύμων με τιμές που άγγιζαν ακόμη και τα 1000 ευρώ ήταν πρόθυμες να «πιούν» ναρκωτικά και να κάνουν τα πάντα.

Ο δικηγόρος του φερομένου ως εγκέφαλου Χρηστός Μαυρομάτης



Οι δύο συλληφθέντες και στην συμπληρωματική τους κατάθεση αρνήθηκαν να πουν το παραμικρό για το ποιος είναι ο άνθρωπος που τους προμήθευε με την καθαρή κόκα. Ο συγκεκριμένος που οι πληροφορίες από τη Δίωξη Ναρκωτικών λένε ότι κυκλοφορεί στα νότια προάστια της Αθήνας και το καλοκαίρι μεταφέρει το στρατηγείο του στη Μύκονο, βρίσκεται σε κλοιό και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο ανακριτής Σύρου διέταξε έρευνα για να διαπιστωθεί πως διέρρευσε η δικογραφία στα ΜΜΕ. Οι συνήγοροι των δύο πρωταγωνιστών της υπόθεσης του «Τζόρνταν» και του Γιάννη του λιμενικού Χρήστος Μαυρομάτης και Γιάννης Μαύρος τονίζουν στο ΘΕΜΑ πως οι δύο προσωρινά κρατούμενοι και οι δικηγόροι τους, δεν έχουν καμία σχέση με τη διαρροή της δικογραφίας επισημαίνοντας πως έχουν εμπιστοσύνη στην εισαγγελία Σύρου, είναι ικανοποιημένοι με την πορεία της ανάκρισης και κυρίως με την επιστημονική επιβεβαίωση της τοξικομανίας των κρατουμένων.

Ο δικηγόρος του λιμενικού Γιάννης Μαύρος

Πηγή: protothema.gr