Εκτός λίστας του ΚΚΕ η Ελένη Γερασιμίδου

Gazzetta team
Εκτός λίστας του ΚΚΕ η Ελένη Γερασιμίδου
Αλλαγές στις εκλόγιμες θέσεις των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ.

Αλλαγές σημειώνονται στις εκλόγιμες θέσεις των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ στην Α' και Β' Θεσσαλονίκης, όπως παρουσιάστηκαν το πρωί σε ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Ο μέχρι πρότινος βουλευτής στην Α' Θεσσαλονίκης Θανάσης Βαρδαλής μετακινείται ως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο της Β' Θεσσαλονίκης, από το οποίο μένει εκτός η μέχρι πρότινος βουλευτίνα Ελένη Γερασιμίδου, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα μετακινηθεί στην Αθήνα.

Τη θέση του κ. Βαρδαλή στο ψηφοδέλτιο της Α' Θεσσαλονίκης παίρνει ο Γιάννης Δελλής, επικεφαλής της παράταξης "Λαϊκή Συσπείρωση" στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου βρίσκεται το όνομα του ευρωβουλευτή Σωτήρη Ζαριανόπουλου.

Ο γραμματέας της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ Ζήσης Λυμπεριάδης, στην παρουσίαση των ψηφοδελτίων κάλεσε τους ψηφοφόρους "σε αυτές τις εκλογές να μην δώσουν το δικαίωμα στα κόμματα που έβαλαν την υπογραφή τους στα βάρβαρα μέτρα" και "να απομονώσουν τη ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή", ενώ χαρακτήρισε "ΣΥΡΙΖΑ Νο2" τη Λαϊκή Ενότητα.

Πηγή: newsbeast.gr