Νίκος Σεργιανόπουλος: 7 χρόνια από τη δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Gazzetta team
Νίκος Σεργιανόπουλος: 7 χρόνια από τη δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο
Την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2008 ο ηθοποιός εντοπίζεται νεκρός στο διαμέρισμά του με 21 μαχαιριές.
Ξημερώματα Τετάρτης 4ης Ιουνίου 2008. Οδός Μετεώρων 14. Παγκράτι. Μία τραγική είδηση που θα μεταδοθεί θα προκαλέσει σοκ και αναστάτωση στο πανελλήνιο.

Ο ζεν πρεμιέ του ελληνικού θεάματος Νίκος Σεργιανόπουλος εντοπίζεται νεκρός, κατακρεουργημένος με 21 μαχαιριές στο διαμέρισμα του όπου και διέμενε πολλά χρόνια. Θρήνος, πόνος, δάκρυα, οργή, αναστάτωση.



Η γειτονιά και οι ένοικοι της πολυκατοικίας δε μπορούν να πιστέψουν ότι έχει συμβεί αυτή η φρικτή δολοφονία. Πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται για να δει να ακούσει να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί. Η πρωτοφανής υπόθεση για τα ελληνικά δεδομένα θα συζητηθεί λίγο καιρό αργότερα στην δικαστική αίθουσα και μετά από παρατεταμένες χρονικά διαδικασίες θα καταδικαστεί ο γεωργιανός καθ΄ομολογία δολοφόνος του Σεργιανόπουλου.



Παράλληλα εξελίσσεται ένα ακόμη δράμα στην οικογένειά του, η οποία ξεκληρίζεται κυριολεκτικά με απανωτά χτυπήματα. Πρώτα φεύγει από τη ζωή η αδελφή του η Έφη Παπαθεωδώρου, ακολούθως ο γαμπρός του ο Χρήστος Παπαθεοδώρου και τέλος η κουρασμένη και ταλαιπωρημένη από το φρικτό αυτό εφιάλτη που την τσακίζει κυριολεκτικά η προχωρημένης ηλικίας μητέρα του που μέχρι την τελευταία στιγμή που ζούσε και ανέπνεε πήγαινε καθημερινά και μιλούσε με το παιδί της στον τάφο του, εκεί που τον αποχαιρέτησε.



Η περιουσία του Σεργιανόπουλου θα αποτελέσει κατά καιρούς στη συνέχεια αντικείμενο σχολιασμού σε κυρίως τηλεοπτικές εκπομπές με τα ανίψια του, τους κληρονόμους του να αποφεύγουν κάτι που πέτυχαν να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, να μην εκτεθούν και να προσπαθήσουν να βρουν τη δύναμη να προχωρήσουν στη ζωή τους μετά τα απανωτά τραγικά χτυπήματα που δέχτηκαν χάνοντας τους αγαπημένους τους ανθρώπους.



Πριν λίγο καιρό το protothema.gr μίλησε με τον ανιψιό του εκλιπόντος ηθοποιού και σε ερώτημα σχετικά που του υπεβλήθη μεταξύ άλλων για το ποια είναι η σημερινή κατάσταση του σπιτιού της οδού Μετεώρων και τι πρόκειται να γίνει με αυτό, εκείνος διευκρίνισε ότι το σπίτι παραμένει και θα παραμείνει σφραγισμένο καθώς κανείς δε μπόρεσε να βρει τη δύναμη να φτάσει έστω μέχρι την εξώπορτα και να μπει μέσα.



Μνήμες, θύμησες και η θλιβερή σκιά ενός φονικού φρικτού ως φαίνεται σύμφωνα με όσα είχε πει ο ανιψιός του Σεργιανόπουλου τον εμποδίζουν από το να προσπαθήσει να πιέσει τον εαυτό του και να ξαναμπεί μέσα στο σπίτι αυτό, το οποίο προς το παρόν μένει κλειστό και θα παραμείνει μάλλον για πολύ ακόμη.



Στο φωτογραφικό οδοιπορικό του protothema.gr είναι εντελώς ξεκάθαρο ότι παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης αφού κανείς δεν έχει μπει μέσα εδώ και 8 χρόνια.



Στη γειτονιά όλοι ακόμη θυμούνται τον αγαπημένο τους ηθοποιό ως ένα απλό άνθρωπο που χαμογελούσε σε όλους και μιλούσε με όλους. Αυτό το χαμόγελο κράτησαν για να δώσουν μία ακτίδα φωτός σε μία γειτονιά που θα σκιάζεται για πάντα από τη φρικτή αυτή σοκαριστική δολοφονία.





Πηγή: protothema.gr