Το Ποτάμι: Η παρέα του Μαξίμου παζαρεύει με καναλάρχες, όχι εμείς

Gazzetta team
Το Ποτάμι: Η παρέα του Μαξίμου παζαρεύει με καναλάρχες, όχι εμείς
Επίθεση στην «παρέα του Μαξίμου», όπως την αποκαλεί, εξαπέλυσε το Ποτάμι, με αφορμή τον ισχυρισμό, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ότι συνηγόρησε να μοιραστούν μερικά εκατομμύρια στα κανάλια.

«Η παρέα του Μαξίμου» -όπως την αναφέρει ο Μ. Γλέζος- εδώ και επτά μήνες παζαρεύει με τους καναλάρχες και τους εκδότες τη προβολή της και τώρα τελευταία τη διάσωσή της», τονίζει το Ποτάμι στην ανακοίνωσή του.

«Τα αποτελέσματα τα βλέπει όλος ο κόσμος και γελάει με τους ξαφνικούς λιβανωτούς που κάνουν διάφορα ΜΜΕ στον κ. Τσίπρα και τους συνεργάτες του» σημειώνει και εξηγεί την άποψη που διατυπώνει για τον προεκλογικό τηλεοπτικό χρόνο:

«Η θέση μας είναι σαφής. Δωρεάν διαφημιστικός χρόνος προβλέπεται από το νόμο. Τα κανάλια υποχρεώνονται να τον παραχωρήσουν στα κόμματα, χωρίς συμψηφισμούς ή ανταλλάγματα. Η κατανομή όμως πρέπει να να υπολογιστεί ανάλογα με την ώρα προβολής και η αποτίμηση να γίνει με όρους διαφημιστικού χρόνου. ΄Άλλη είναι η τηλεθέαση στις 2 τα ξημερώματα κι άλλη στις 8 το βράδυ. Αυτό λοιπόν που ζητάμε είναι η δίκαιη κατανομή του δωρεάν χρόνου ανάμεσα στα κόμματα, χωρίς τις αλχημείες των μηχανορράφων του ΣΥΡΙΖΑ», επισημαίνει το Ποτάμι.

Πηγή: iefimerida.gr