Φρίκη: Μαχητές του ISIS κρεμούν χειροπόδαρα Ιρακινούς και τους καίνε ζωντανούς (vid)

Gazzetta team
Φρίκη: Μαχητές του ISIS κρεμούν χειροπόδαρα Ιρακινούς και τους καίνε ζωντανούς (vid)
Τα λόγια, η γραφή και τα δημοσιογραφικά κλισέ έχουν εξαντληθεί με τις βαρβαρότητες και τους τρόπους θανάτωσης που επινοούν για τους εχθρούς τους οι μαχητές του ISIS.

Αυτήν την φορά τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο το οποίο απεικονίζει ορισμένους δεμένους χειροπόδαρα άνδρες να έχουν κρεμαστεί και να καίγονται ζωντανοί σε φωτιές που έχουν ανάψει οι ισλαμιστές. Το βίντεο φέρεται να είναι γυρισμένο στην επαρχία Ανμπάρ του Ιράκ με τα τέσσερα θύματα να εκτιμάται ότι είναι Ιρακινοί.

Το ακόμα πιο φρικιαστικό είναι ότι στην αρχή του διάρκειας πέντεμισι λεπτών βίντεο οι τέσσερις άνδρες εμφανίζονται να παρακολουθούν εικόνες από αντίστοιχες εκτελέσεις.

Στη συνέχεια οι τζιχαντιστές οδηγούν τα τέσσερα θύματά τους σιδηροδέσμια στον τόπο της εκτέλεσής τους ενώ ένας μασκοφόρος άνδρας που φοράει γυαλιά απαγγέλλει την καταδικαστική εντολή εκτέλεσής τους.

Τα τελευταία 30 δευτερόλεπτα του βίντεο είναι σοκαριστικά: Οι τέσσερις άνδρες εμφανίζονται κρεμασμένοι και δεμένοι χειροπόδαρα. Ένας άνδρας κρατώντας ένα δαυλό στα χέρια βάζει φωτιά και οι φλόγες σταδιακά πλησιάζουν τους τέσσερις ανήμπορους άνδρες που απεγνωσμένα και μάταια προσπαθούν να γλιτώσουν.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Πηγή: koolnews.gr