Λαϊκή Ενότητα για τα αυγά στον Λαπαβίτσα: Σε πλήρη σύγχυση και χωρίς επίγνωση ο δράστης

Gazzetta team
Λαϊκή Ενότητα για τα αυγά στον Λαπαβίτσα: Σε πλήρη σύγχυση και χωρίς επίγνωση ο δράστης
Ο νεαρός που επιτέθηκε στον βουλευτή του κόμματος είναι «γνωστός στην τοπική κοινωνία από ανάλογα περιστατικά και ανήκει στον ακροδεξιό χώρο»

Για το επεισόδιο με την ρίψη αυγών και τη φραστική επίθεση προς τον Κώστα Λαπαβίτσα στην Καβάλα, τοποθετήθηκε η Λαϊκή Ενότητα, του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Με σχετική ανακοίνωση η ΛΑΕ υποστηρίζει ότι ο νεαρός που επιτέθηκε στον βουλευτή του κόμματος ενώ έκανε δηλώσεις σε δημοσιογράφους είναι «γνωστός στην τοπική κοινωνία από ανάλογα περιστατικά και ανήκει στον ακροδεξιό χώρο».

«Είναι προφανές από όσα εκστόμισε, ότι ήταν σε πλήρη σύγχυση και δεν γνώριζε καν ποιός πολιτικός χώρος διοργάνωνε την εκδήλωση, ούτε πού απηύθυνε τις κατηγορίες αυτές. Το περιστατικό είναι ενδεικτικό της σύγχυσης και του αποπροσανατολισμού που έχει επιφέρει στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, η συμπόρευση των αστικών κομμάτων στην κατεύθυνση της εφαρμογής των μνημονίων, γεγονός που πλήττει την Δημοκρατία και ενισχύει την εντύπωση σε ένα μέρος της κοινωνίας ότι «όλοι ίδιοι είναι».

Οι βουλευτές της Λαϊκής Ενότητας – όποια πολιτική κριτική και να θέλει να τους ασκήσει κανείς – δεν μπορούν να κατηγορηθούν για «κωλοτούμπες», καθώς, υπερασπίστηκαν μέχρι τέλους τις πολιτικές αξίες και το πρόγραμμα με το οποίο εκλέχτηκαν και την λαϊκή εντολή που έλαβαν από τον ελληνικό λαό, τονίζει το κόμμα.

Πηγή protothema.gr