Κιάου: Έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την έναρξη της σχολική χρονιάς

Gazzetta team
Κιάου: Έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την έναρξη της σχολική χρονιάς
Αλλαγή χαρτοφυλακίου σε κλίμα συγκίνησης στο υπουργείο Παιδείας.

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και διαδοχικών… αλληλοφρονήσεων ολοκληρώθηκε η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, μεταξύ του απερχόμενου υπουργού Αριστείδη Μπαλτά και της νέας υπουργού, Φρόσω Κιάου.

Ο κ. Μπαλτάς, καλωσόρισε τη νέα υπουργό και επεσήμανε ότι «είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα». Πρόσθεσε ότι την χαρακτηρίζουν «το ήθος, το ηθικό και η γνώση» και ότι ξέρει καλά τα θέματα του υπουργείου. «Την καλωσορίσουμε όλοι μαζι, μένουμε στην υπηρεσία της και πάμε για το επόμενο βήμα», κατέληξε ο κ. Μπαλτάς.

Από την πλευρά, της, η κ. Κιάου τόνισε ότι αισθάνεται πολύ οικεία και επανέλαβε ότι παρά τις δυσκολίες κ τις κρίσιμες ώρες, το υπουργείο έχει δρομολογήσει της διαδικασίες για την έναρξη της χρονιάς. «Προσωπικά, το αγαπώ το υπουργείο παιδείας», ανέφερε η νέα υπουργός, υπενθυμίζοντας ότι είχε βρεθεί στην ίδια θέση και πριν απο δυο χρόνια. «Είμαστε υπόδειγμα συλλογικής δουλειάς σε αυτό το υπουργείο», είπε.

Παρόντες στην τελετή παράδοσης-παραλαβής ήταν και οι μέχρι πρότινος αναπληρωτές υπουργοί και υφυπουργοί, οι κ.κ. Τάσος Κουράκης, Σταύρος Κοντονής, Κωςτας Φωτάκης, Δημήτρης Χασάπης, αλλά και ο διευθυντής του γραφείου του υπουργού Δημήτρης Ζέρβας.

Πηγή: newsbeast.gr