Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά σε σπηλιά στον Πάρνωνα

Gazzetta team
Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά σε σπηλιά στον Πάρνωνα
Την ανακάλυψη έκαναν πολίτες που πήγαν να εξερευνήσουν μια σπηλιά και αμέσως ειδοποίησαν τους αστυνομικούς, οι οποίοι περισυνέλεξαν ένα ανθρώπινο κρανίο, τμήματα οστών και υπολείμματα ρούχων.

Στην εξέταση του DNA ποντάρουν οι αστυνομικές αρχές για την αναγνώριση της ταυτότητας του ανθρώπου στον οποίο ανήκαν τα οστά που βρέθηκαν μέσα σε μια σπηλιά στην περιοχή του όρους Πάρνωνα την περασμένη Τετάρτη.

Το μακάβριο εύρημα ανακάλυψαν πολίτες που πήγαν να εξερευνήσουν τη σπηλιά, ανάμεσα στις κοινότητες Άγιος Πέτρος και Σίταινα της Αρκαδίας και αμέσως ειδοποίησαν το αστυνομικό τμήμα Παραλίου Άστρους. Οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν ένα ανθρώπινο κρανίο και τμήματα οστών, καθώς και υπολείμματα ρούχων.

Ο σκελετός ήταν τελείως γυμνός από σάρκες, πράγμα που δυσκολεύει την ιατροδικαστική εξέταση όσον αφορά τη χρονολόγηση του θανάτου και την εξακρίβωση των αιτίων που τον προκάλεσαν, αλλά αναμένεται να προσδιοριστούν η ηλικία και το φύλο. Οι αστυνομικοί, πάντως, ξεσκονίζουν τους φακέλους με τις εξαφανίσεις που έχουν δηλωθεί στην ευρύτερη περιοχή τα τελευταία χρόνια.

Πηγή: protothema.gr