Μηλιός: Ο Πανούσης δεν αυτοδιορίστηκε - Συλλέγονται υπογραφές για να φύγει

Gazzetta team
Μηλιός: Ο Πανούσης δεν αυτοδιορίστηκε - Συλλέγονται υπογραφές για να φύγει
Τονίζει ότι η παρουσία του στην κυβέρνηση «αποτελεί απλό σύμπτωμα μιας βαθύτερης αιτίας».
Αιχμές κατά του πρωθυπουργού με αφορμή την παρουσία του Γιάννη Πανούση στην κυβέρνηση άφησε το βράδυ της Τρίτης, μέσω Twitter, ο πρώην υπεύθυνος του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μηλιός.
Σε ανάρτησή του στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Μηλιός έγραψε πως υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι συλλέγονται κατά της συμμετοχής του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη στην κυβέρνηση.

Στη συνέχεια σημείωσε με νόημα πως ο κ. Πανούσης δεν αυτοδιορίστηκε και ότι η παρουσία του στην κυβέρνηση «αποτελεί απλό σύμπτωμα μιας βαθύτερης αιτίας».

«Θα ασχοληθούμε ποτέ με τις βαθύτερες αιτίες της σημερινής κατάστασης;», διερωτήθηκε στη συνέχεια το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως δεν μπορεί να δώσει άλλοθι για ό,τι συμβαίνει στοχοποιώντας ένα μόνο πρόσωπο, ενώ είναι ξεκάθαρη η διαφωνία του μαζί του.

Η ανάρτηση του κ. Μηλιού: «Μαθαίνω ότι συλλέγονται υπογραφές κατά της συμμετοχής του κ. Πανούση στην κυβέρνηση. Καθώς όμως ο κ. Παρούσης δεν αυτοδιορίστηκε, η παρουσία του στην κυβέρνηση αποτελεί απλό σύμπτωμα μιας βαθύτερης αιτίας. Θα ασχοληθούμε ποτέ με τις βαθύτερες αιτίες της σημερινής κατάστασης; Δεν μπορώ να δώσω άλλοθι για ό,τι συμβαίνει στοχοποιώντας ένα μόνο πρόσωπο, ενώ είναι ξεκάθαρη η διαφωνία μου μαζί του».
Το tweet του Γιάννη Μηλιού

Πηγή: protothema.gr