Olivia Culpo: Η πρώην Μις Αμερική «κερνάει»... γυμνό στο περιοδικό «Treats» (pics)

Gazzetta team
Olivia Culpo: Η πρώην Μις Αμερική «κερνάει»... γυμνό στο περιοδικό «Treats» (pics)
Η νέα επιτυχία του περιοδικού ακούει στο όνομα Olivia Culpo και πρόκειται για την 23χρονη καλλονή από το Rhodes Island των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία έγινε γνωστή πριν από τρία χρόνια όταν κέρδισε το τίτλο της Miss USA

Το τι υπόσχεται το αμερικανικό περιοδικό «Treats» και γδύνει όλες τις καλλονές δεν γνωρίζουμε. Ο ένας βέβαια λόγος είναι τα χρήματα αλλά συνήθως όταν οι κυρίες είναι πολύ γνωστές αυτό δεν φτάνει.

Οπως και να είναι από το 2011 που πρωτο-λανσαρίστηκε το περιβόητο «Treats Magazine» από τις σελίδες του έχουν παρελάσει γυμνά τα πιο καυτά μοντέλα του κόσμου. Εκδότης του περιοδικού είναι ο 48χρονος γνωστός φωτογράφος Steve Shaw, τον οποίο έχουν χαρακτηρίσει ως τον επόμενο Hugh Hefner.

Η νέα επιτυχία του περιοδικού ακούει στο όνομα Olivia Culpo και πρόκειται για την 23χρονη καλλονή από το Rhodes Island των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία έγινε γνωστή πριν από τρία χρόνια όταν κέρδισε το τίτλο της Miss USA. Η όμορφη αυτή κυρία εκτός από μοντέλο είναι ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια. Τον Αυγουστο του 2013 η σχέση της με τον γνωστό τραγουδιστή Nick Jonas έγινε πρωτοσέλιδο στον αμερικανικό tabloid Τύπο. Το ζευγάρι χώρισε τον Ιούνιο του 2015 όταν εκείνος ανακοίνωσε το χωρισμό τους.





















Πηγή: protothema.gr