Βανδαλισμοί από... πεινασμένους στο κολυμβητήριο Τρικάλων

Gazzetta team
Βανδαλισμοί από... πεινασμένους στο κολυμβητήριο Τρικάλων
Άρπαξαν το μικρό χρηματικό ποσό που βρήκαν στο ταμείο και όλα τα φαγώσιμα που βρήκαν.

Δεν τους έφτανε να χορτάσουν την πείνα τους και να γεμίσουν τις τσέπες τους, ήθελαν και να προκαλέσουν καταστροφές οι άγνωστοι βάνδαλοι που εισέβαλαν στο κολυμβητήριο Τρικάλων και διέρρηξαν το κυλικείο!


Αφού άρπαξαν το μικρό χρηματικό ποσό που βρήκαν στο ταμείο και όλα τα φαγώσιμα που βρήκαν, από σάντουιτς και κρουασάν μέχρι... πατατάκια και γαριδάκια, οι άγνωστοι δράστες άρχισαν να τα κάνουν ρημαδιό, πετώντας στη μικρή και τη μεγάλη πισίνα διάφορα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων... αποτσίγαρα και σακούλες με σκουπίδια! Οι υπεύθυνοι του κολυμβητηρίου χρειάστηκαν ώρες για να αδειάσουν το νερό και να το αντικαταστήσουν με καθαρό! Έρευνες για τον εντοπισμό των εισβολέων διενεργεί η Ασφάλεια Τρικάλων.

Ολόκληρο το αρδευτικό δίκτυο ξήλωσαν άγνωστοι «κυνηγοί» μετάλλων οι οποίοι κατέστρεψαν και τον αγωγό άρδευσης σε ένα χωράφι στην περιοχή των Φιλιατρών Μεσσηνίας! Και δεν ήταν το πρώτο κρούσμα, καθώς εδώ και δύο μήνες κάνουν φτερά σωλήνες, αγωγοί δικτύων, βάνες ηλεκτρικές και μη και εξαρτήματα για την άρδευση από όλες τις καλλιέργειες της περιοχής! Το τοπικό αστυνομικό τμήμα διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, που όμως εξαφανίζονται σαν... φαντάσματα!

Πηγή: protothema.gr