«Είμαι ομοφυλόφιλος και φοβάμαι» (pics)

Gazzetta team
«Είμαι ομοφυλόφιλος και φοβάμαι» (pics)
Η Χίλαρι Κλίντον και Έλεν ντε Τζένερις στο πλευρό ομοφυλόφιλου αγοριού

«Eίμαι ομοφυλόφιλος και φοβάμαι ποιο θα είναι το μέλλον μου και ότι οι άνθρωποι δεν θα με συμπαθούν», έγραψε ένα αγόρι στο ιντερνέτ χωρίς να αναφέρει άλλα στοιχεία για τον εαυτό του. Η εξομολόγηση του αγοριού έγινε στη Humans of New York, μια σελίδα που καταγράφει τις ζωές των Νεοϋορκέζων. Χιλιάδες χρήστες του ιντερνέτ έσπευσαν να συμπαρασταθούν στον άγνωστο νεαρό. Η ανάρτησή του μέχρι στιγμής έχει μοιραστεί περισσότερες από 57.000 φορές, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 600.000 like.

Εκτός από τον απλό κόσμο όμως, πολλοί ήταν και οι επώνυμοι που έσπευσαν να συμπαρασταθούν στο μικρό αγόρι, με πρώτη την υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον. «Η πρόβλεψη μίας ενήλικης. Το μέλλον σου θα είναι εκπληκτικό.Θα εκπλήξεις τον εαυτό σου με τις ικανότητες που έχεις και τα απίστευτα πράγματα που θα μπορέσεις να κάνεις. Βρες τους ανθρώπους που σε αγαπούν και πιστεύουν σε εσένα -θα υπάρχουν πολλοί από αυτούς», του έγραψε η Χίλαρι Κλίντον.

image

Το ίδιο συγκινητικό ήταν και το μήνυμα της Έλεν ντε Τζένερις: «Όχι μόνο θα σε συμπαθήσουν οι άνθρωποι, αλλά θα σε αγαπήσουν κιόλας. Μόλις έμαθα για εσένα και σε αγαπώ ήδη», του έγραψε η παρουσιάστρια.

image

image

Πηγή: athensvoice.gr