Τσίπρας: Σήμερα η Δημοκρατία κερδίζει το φόβο (vid)

Gazzetta team
Τσίπρας: Σήμερα η Δημοκρατία κερδίζει το φόβο (vid)
«Είμαι βέβαιος ότι από αύριο θα έχουμε ανοίξει ένα δρόμο για όλους τους λαούς της Ευρώπης» - Άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Κυψέλη λίγο μετά τις 10 το πρωί της Κυριακής.

Αισιόδοξος για το σημερινό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αμέσως μετά την ψηφοφορία στο 661ο εκλογικό τμήμα του 6ου Διαμερίσματος του δήμου Αθηναίων.

Ο πρωθυπουργός εν μέσω χειροκροτημάτων και επευφημιών είπε ότι σήμερα «ήμερα είναι μία μέρα γιορτής γιατί η δημοκρατία είναι χαρά. Όταν η δημοκρατία νικάει τον φόβο και τους εκβιασμούς είναι διέξοδο. Ο λαός σήμερα στέλνει ηχηρό μήνυμα αποφασιστικότητα οτι έχει στα χέρια του την επιλογή. Μπορεί να αγνοήσουν την βούληση της κυβέρνησης, όχι όμως ενός λαού που έχει την αποφασιστικότητα να πάρει την τύχη στα χέρια του. Μία αποφασιστικότητα που νικάει τον προπαγάνδα του φόβου.

Είμαι βέβαιος οτι από αυτό θα ανοίξει ένας δρόμος για τους λαούς της Ευρώπης. Στέλνουμε μήνυμα ηχηρής αποφασιστικότητα οτι όχι μόνο θα μείνουμε, αλλά θα προκόψουμε και θα δουλέψουμε ως ίσοι απέναντι σε ίσους στην Ευρώπη. Ας κάνουμε την πράξη της δημοκρατίας, πράξη αποφασιστικότητας και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Είμαι αισιόδοξος.».

Πηγή: newsbeast.gr