Στις κάλπες και οι πολιτικοί αρχηγοί

Gazzetta team
Στις κάλπες και οι πολιτικοί αρχηγοί
Πού θα ψηφίσει η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία.

Στις κάλπες θα προσέλθουν σήμερα για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η πολιτική ηγεσία και οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:00 στο 583o εκλογικό τμήμα Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, το οποίο στεγάζεται στο 3ο-4ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού (Φάβη και Ουράνη).

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα ψηφίσει επίσης στις 10:00 στο 661ο εκλογικό τμήμα, στο κτίριο των 27ου και 30ου Δημοτικών Σχολείων Αθηνών, το οποίο βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Κερκύρας, Κασταλίας και Χιλιανδαρίου στην Κυψέλη.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς θα ψηφίσει το πρωί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πύλο.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης θα ψηφίσει μεταξύ 10:30 και 11:00 στο 2ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 2o Γυμνάσιο Ν.Ιωνίας στο 397o εκλογικό τμήμα, στις 10.30 το πρωί.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:00 στη Γλυφάδα, στο 1986ο εκλογικό τμήμα (2ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας).

Στο 100ο Δημοτικό σχολείο Αθηνών θα ασκήσει στις 11.00 το εκλογικό της δικαίωμα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ενώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα ψηφίσει στις 12:00, στο 8ο δημοτικό σχολείο Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Θανάσης Θεοχαρόπουλος θα ψηφίσει στις 10:30 το πρωί στο 6ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας, στο 132ο Εκλογικό Τμήμα.

Στο 320ο Εκλογικό Τμήμα (Γυμνάσιο Νέας Ερυθραίας) θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου.

Πηγή: newsbeast.gr