Με το gazzetta.gr στο Rockwave!

Gazzetta team
Με το gazzetta.gr στο Rockwave!
Το gazzetta.gr σας δίνει την ευκαιρία να γιορτάσετε τα 20ά γενέθλια του Rockwave Festival μαζί με τους Judas Priest και τους Prodigy! Δηλώστε συμμετοχή!

Το φετινό Rockwave Festival είναι ιστορικό και τα γενέθλιά του θα μείνουν αξέχαστα! Οι συναυλίες ξεκίνησαν δυνατά, δίνοντας... rock χροιά στο καλοκαίρι μας και στις 4 Ιουλίου, η Μαλακάσα αναμένεται να «κουνηθεί» συθέμελα, με την παρουσία των Judas Priest, των Prodigy, των Rotting Christ, των Black Rebel Motorcycle Club και άλλων! Το gazzetta.gr δίνει την ευκαιρία σε τρεις τυχερούς να πάρουν ένα ακόμα άτομο και να δώσουν το «παρών» στην μεγάλη συναυλία!

Judas Priest! Heavy Metal! Έννοιες ταυτόσημες στη σχεδόν 40ετή πορεία του συγκροτήματος και του μουσικού ιδιώματος που μετρά εκατομμύρια σκληροπυρηνικούς fans στον πλανήτη. Οι προπάτορες του είδους θα εμφανιστούν στο TerraVibe το Σάββατο 4 Ιουλίου, στο πλαίσιο των εικοστών γενεθλίων του Rockwave Festival! Όπως δήλωσε και ο Ρομπ Χάλφορντ στο gazzetta.gr, άλλωστε, οι Έλληνες metalheads έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά του!

Οι Prodigy, ένα ακόμα γκρουπ με φανατικό κοινό στην χώρα μας, θα ανέβουν στο Terra Stage, με έναν ολοκαίνουριο δίσκο στις αποσκευές τους υπό τον τίτλο “The Day is My Enemy” και τρία εκκωφαντικά singles (Nasty, The Day is My Enemy, Wild Frontier) να σαρώνουν στα playlists παγκοσμίως και να σκαρφαλώνουν στην κορυφή των charts Ευρώπης και Αμερικής!

LINE UP

TERRA STAGE
THE PRODIGY
BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB
JOHN GARCIA

VIBE STAGE
JUDAS PRIEST
ROTTING CHRIST
MAPLERUN
EXARSIS

Πληροφορίες συναυλίας

Χώρος : Terra Vibe Park
Πόλη : ΑΘΗΝΑ
Διεύθυνση : 37ο km Αθηνών-Λαμίας (είσοδος στον παράδρομο της Εθνικής Οδού στο ρεύμα προς Λαμία)
Τηλέφωνο : +30 210 882 0426
Site : http://www.terravibe.gr/

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί