«Είμαι Ολυμπιακός, έρχομαι Καραϊσκάκη (pics)»

«Είμαι Ολυμπιακός, έρχομαι Καραϊσκάκη (pics)»
Το next big thing της Παραγουάης, Μπέλεν Λόπες δηλώνει στο gazzetta.gr οπαδός του Ολυμπιακού, φωτογραφίζεται αποκλειστικά για τους οπαδούς των «ερυθρολεύκων», ενώ ξεχωρίζει τους Γιαννούλη και Μπενίτες!

Ξεχάστε την Λαρίσα Ρικέλμε. Η Παραγουάη μπορεί να αριθμεί μόλις 7.000.000 κατοίκους αλλά για έναν περίεργο λόγο αναδεικνύει συνεχώς νέα ταλέντα στις πασαρέλες.

Η Μπέλεν Λόπες, η οποία θεωρείται ανερχόμενο αστέρι του μόντελινγκ στην χώρα της Λατινικής Αμερικής αναγορεύεται ως η διάδοχος της Λαρίσας Ρικέλμε.

Η 19χρονη μελαχροινή θεά εκπλήσσει με τις δηλώσεις της στο gazzetta.gr για τον Ολυμπιακό, ενώ πάει ένα βήμα παραπέρα τονίζοντας πως θέλει να επισκεφθεί το «Καραϊσκάκη»!

Η παρουσία των συμπατριωτών της Νέλσον Βαλντές και Χόρχε Μπενίτες διαδραμάτισε σημαίνοντα ρόλο στην επιλογή της να υποστηρίξει τους πρωταθλητές Ελλάδας, όπως και τα χρώματα που παραπέμπουν στην Ολίμπια Ασουνσιόν.

«Είμαι φαν της Ολίμπια στην Παραγουάη. Συμπτωματικά το όνομα της ομάδας προέρχεται από την Ελλάδα.

Έτσι έγινα και οπαδός του Ολυμπιακού», τονίζει η Μπέλεν Λόπες προσθέτοντας:

«Υπάρχουν πολλά στοιχεία με τον Ολυμπιακό. Πρώτα το όνομα και στη συνέχεια τα κοινά χρώματα δύο ομάδων.

Επίσης στον Ολυμπιακό αγωνίστηκε ο Νέλσον Βαλντές, ενώ ακόμη παίζει στην ομάδα ο Χόρχε Μπενίτεθ».

Η Παραγουανή καλλονή μάλιστα εκφράζει την επιθυμία να επισκεφθεί σύντομα το «Καραϊσκάκη».

«Έχω γίνει χούλιγκαν λόγω των Παραγουανών παικτών που ήρθαν στον Ολυμπιακό. Θα ήθελα πολύ να έρθω στην Ελλάδα και να πάω στο Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσω την ομάδα μου, τον Ολυμπιακό».

Ενδιαφέρον παρουσιάζει οι άποψη τους Λόπες για τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζει.

«Στην Παραγουάη βρίσκω γοητευτικό τον Χουάν Μανουέλ Σαλγκέιρο που αγωνίζεται στην Ολίμπια. Από τον Ολυμπιακό μου αρέσουν περισσότερο ο Κώστας Γιαννούλης και ο Χόρχε Μπενίτες».

Η Λαρίσα Ρικέλμε άνοιξε τον δρόμο, μπορεί η Μπέλεν Λόπες να φτάσει σε ανάλογα επίπεδα δημοτικότητας;

«Φυσικά θα ήθελα να γίνω η επόμενο Λαρίσα Ρικέλμε. Έγινε πετυχημένη σε όλο τον κόσμο. Γιατί να μην είμαι εγώ η επόμενη;»

Θαυμάστε την Μπέλεν Λόπες στην προσωπική της ιστοσελίδα Www.Belenlopezpy.com . Τουϊτάρει στον επίσημο λογαριασμό της @belen9215