«Αρρωστάκια» με Ολυμπιακό! (vids & pics)

Δημήτρης Τομαράς
«Αρρωστάκια» με Ολυμπιακό! (vids & pics)
Ο αριθμός καλλιτεχνών και ανθρώπων της showbiz, που είναι δηλωμένοι Ολυμπιακοί μόνο μικρός δεν είναι. Το Gazzetta.gr με αφορμή τα 91 χρόνια Ολυμπιακού σας παρουσιάζει μία ενδεκάδα ηθοποιών, τραγουδιστών και άλλων που είναι... άρρωστοι με τον σύλλογο!

Διαβάστε παρακάτω για καλλιτέχνες (ηθοποιούς και τραγουδιστές) αλλά και παρουσιαστές που είναι... κολλημένοι με τον Ολυμπιακό!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΛΑΝΤΗ (ΗΘΟΠΟΙΟΣ): «Έγινα Ολυμπιακός λόγω του πατέρα μου», είχε πει σε ραδιοφωνική συνέντευξή της δείχνοντας με τον πλέον περίτρανο τρόπο το πως ξεκίνησαν όλα. Η πανέμορφη ηθοποιός δηλώνει ανοιχτά «Ολυμπιακάρα» και προσπαθεί να βλέπει τον Ολυμπιακό όσο πιο συχνά μπορεί.

ΝΟΝΗ ΔΟΥΝΙΑ (ΜΟΝΤΕΛΟ): Γυναικάρα από τις... λίγες για την εποχή της. Από μοντέλο έκανε την εμφάνισή της σε σειρές στην τηλεόραση και ύστερα μεταπήδησε στον χώρο της πολιτικής. Μάλιστα οι πληροφορίες την θέλουν να βλέπει από μικρή ματς του Ολυμπιακού.

ΜΑΡΙΑΝΤΑ ΠΙΕΡΙΔΗ (ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ): Έχει τραγουδήσει σε φιέστα του Ολυμπιακού και το απόλαυσε καθώς είναι η αγαπημένη της ομάδα. Η Πιερίδη εξάλλου εκτός απο καταξιωμένη στον χώρο της γυναίκα, ξεχωρίζει και για την ομορφιά της.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΟΛΙΔΗΣ (ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ): Κουμπάρος του Γιάννη Μανιάτη, προσωπικός φίλος του Δημήτρη Σιόβα και άλλων ερυθρόλευκων άσων και ένας αρκετά συχνός... θαμώνας στο Καραϊσκάκη. Το 2015 ο Ολυμπιακός γιόρτασε στο μαγαζί του την κατάκτηση του Κυπέλλου και φυσικά του νταμπλ. Το γεγονός ότι ζήτησε από τον κουμπάρο του Γιάννη Μανιάτη να παίξει στο βίντεο κλιπ με τίτλο «Άκου τον φίλο σου» ήταν ακόμα μία απόδειξη της μεγάλης του... τρέλας για τα ερυθρόλευκα! Στο Καραϊσκάκη έχει βρεθεί μαζί με την παρουσιάστρια και μοντέλο Δούκισσα Νομικού που επίσης δηλώνει Ολυμπιακός.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΚΑΙΟΣ (ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ): Γιος του Γιάννη Βασιλείου που έχει επιλέξει τον δικό του δρόμο και το δικό του όνομα. Ο Γιώργος Αλκαίος εάν γινόταν θα τραγουδούσε σερί στο πρόγραμμά του είτε το «Περαία μου, Περαία μου...» είτε τον ύμνο του Ολυμπιακού. Σε μαγαζιά που έχει εμφανιστεί έχουν γίνει ερυθρόλευκα γλέντια.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΖΟΣ (ΗΘΟΠΟΙΟΣ): Ένας από τους πολύ γνωστούς... βαμμένους Ολυμπιακούς. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έχει μεταφέρει μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις την αγάπη του για τον σύλλογο με ατάκες του σε σειρές που έχει πρωταγωνιστήσει. Και με... γκάμα από ματς με την Ανόρθωση μέχρι τον Γκαλέτι...
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ (ΗΘΟΠΟΙΟΣ): Δεν έκρυψε ποτέ την λατρεία του για τον Ολυμπιακό. Μάλιστα on camera (στο Gazzetta TV) είχε αποκαλύψει τις μεγάλες του αγάπες ως προς τον πειραϊκό σύλλογο. Δεν πηγαίνει πια τόσο τακτικά στο γήπεδο λόγω των υποχρεώσεών του, ωστόσο παρακολουθεί διαρκώς τον Ολυμπιακό. Και βέβαια δεν παραλείπει να εκφράζεται ανοιχτά και δημόσια και ακόμα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
ΚΩΣΤΑΣ ΣΟΜΜΕΡ (ΗΘΟΠΟΙΟΣ): Ένα ακόμα γνωστό όνομα στον χώρο της showbiz που συχνά πυκνά εμφανίζεται στα επίσημα του Καραϊσκάκη. Μαζί με τον «Ισορροπιστή» ο ηθοποιός Κώστας Σόμμερ είχε πάρει και την προνομιακή κάρτα μέλους του Ολυμπιακού για να στηρίξουν την προσπάθεια του Ερασιτέχνη. «Θεωρώ πως όποιος είναι Ολυμπιακός πρέπει να στηρίξει τον Ερασιτέχνη και τα τμήματα του. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια και σε κάθε οικογένεια όλοι συνεισφέρουν. Η προνομιακή κάρτα είναι μια πολύ καλή κίνηση από τον Ολυμπιακό και πρέπει να την στηρίξουμε. Ο Ολυμπιακός μέσα στην κρίση κρατάει όλα τα τμήματα του σε πολύ υψηλό επίπεδο και θα πρέπει με την βοήθεια μας να συνεχίσει να είναι στην κορυφή. Για μένα ο Ολυμπιακός είναι τα πάντα», είχε τονίσει τότε ο Σόμμερ.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ (ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ): Δεν είναι μόνο φανατικός Ολυμπιακός αλλά και ο άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει τις φιέστες των Πειραιωτών. Δεν έχει μόνο πάθος με τον πειραϊκό σύλλογο αλλά και... εμμονή στο να μαθαίνει τα πάντα γύρω από την ιστορία του και τους παλιούς πρωταγωνιστές του.
ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ (ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ): Έχει κάνει ακόμα και παρουσίαση σε event του Ολυμπιακού στο Γκάζι. Γουστάρει να λέει πως είναι... αρρωστάκι με τον Ολυμπιακό και ενώ φυσικά και έχει βρεθεί στο γήπεδο Καραϊσκάκη για ματς.
ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ): Από τις πλέον εντυπωσιακές και όμορφες παρουσίες στην μικρή οθόνη. Έχει δώσει το παρών στο Καραϊσκάκη ως ρεπόρτερ (!) στο περιθώριο του αγώνα του Ολυμπιακού με την Σάλκε. Δηλώνει πάντως πως δεν ασχολείται φανατικά με το ποδόσφαιρο. Η εμπειρία αυτή πάντως της έμεινε αξέχαστη.