Σήκωσαν χρηματοκιβώτιο βάρους 200 κιλών με 65.000 ευρώ!

Gazzetta team
Σήκωσαν χρηματοκιβώτιο βάρους 200 κιλών με 65.000 ευρώ!
Τα χρήματα προορίζονταν για την αποπληρωμή εμπορευμάτων και την μισθοδοσία των εργαζομένων που έμειναν απλήρωτοι, καθώς οι ιδιοκτήτες προσπαθούν να εξοικονομήσουν νέα κεφάλαια.

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται, όχι μόνο οι ιδιοκτήτες, αλλά και οι προμηθευτές τους και οι εργαζόμενοι μιας επιχείρησης χονδρεμπορίου στην Κω, από την οποία άγνωστοι «σήκωσαν» ένα τεράστιο χρηματοκιβώτιο γεμάτο χρήματα!

Το παλαιού τύπου χρηματοκιβώτιο, βάρους 200 κιλών, είχε μέσα 65.000 ευρώ! Τα χρήματα προορίζονταν για την αποπληρωμή εμπορευμάτων και την μισθοδοσία των εργαζομένων που έμειναν απλήρωτοι, καθώς οι ιδιοκτήτες προσπαθούν να εξοικονομήσουν νέα κεφάλαια. Φαίνεται, πάντως, ότι οι δράστες της κλοπής γνώριζαν και ότι στο χρηματοκιβώτιο υπήρχε μεγάλο ποσό, αλλά και τους χώρους της επιχείρησης.

Αφού μπήκαν μέσα και μετακίνησαν το βαρύ χρηματοκιβώτιο, το φόρτωσαν σε ένα φορτηγό της εταιρείας με το οποίο διέφυγαν. Κοντά στον ΧΥΤΑ της Κω, μετέφεραν το χρηματοκιβώτιο σε άλλο όχημα και εγκατέλειψαν το κλεμμένο, βάζοντάς του φωτιά για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Η Ασφάλεια διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό τους και συγκεντρώνει στοιχεία από κάμερες ασφαλείας επιχειρήσεων κατά μήκος της διαδρομής που ακολούθησαν.

Πηγή: protothema.gr