Μιχελογιαννάκης: Να προσέξει πολύ τι συμφωνία θα φέρει ο Τσίπρας

Gazzetta team
Μιχελογιαννάκης: Να προσέξει πολύ τι συμφωνία θα φέρει ο Τσίπρας
Προειδοποίηση στον Αλέξη Τσίπρα έστειλε από την Κρήτη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

«Να είναι πολύ προσεκτικός στη συμφωνία που θα φέρει» ζήτησε σπεύδοντας να του υπενθυμίσει τι έγινε στην Κ.Ε. του κόμματος με το ισχνό 95-75 στην ψηφοφορία για την πρόταση της Αριστερής Πλατφόρμας. «Αυτά πριν τη συμφωνία, σκεφτείτε τι έχει να γίνει μετά» ήταν η ευθεία βολή του Μιχελογιαννάκη.

Ωστόσο, σύμφωνα με το cretapost.gr ο βουλευτής έσπευσε να επιτιμήσει και τον επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας Παναγιώτη Λαφαζάνη. λέγοντας ότι δεν είναι σήμερα «αριστερό μέτρο» η επιστροφή στη δραχμή και εξήγησε: «Για να επιστρέψεις στη δραχμή πρέπει να έχεις χιλιάδες φάρμακα, να έχεις πετρέλαιο, να έχεις προμήθειες σε τρόφιμα. Εμείς δεν έχουμε τίποτα, δεν έχουμε κάνει καμιά προετοιμασία! Πως θα πάμε στη δραχμή;».

Μιλώντας νωρίτερα στο Ράδιο Κρήτη είπε ότι «κακώς δόθηκε η δόση του Μαΐου» και ζήτησε από τους Έλληνες να μη φοβούνται ένα grexit γιατί δεν θα γίνει.«Θα στοιχίσει πάνω από 1 τρισ ευρώ. Να πάει ο κόσμος για ρακές και να μην φοβάται».

Τέλος, ερωτηθείς την τοποθέτηση του Λάμπη.Ταγματάρχη στην ΕΡΤ συμφώνησε με την Ζωή Κωνσταντοπούλου λέγοντας ότι «η πορεία του δεν είναι συμβατή με τη νέα ΕΡΤ που θέλει η κυβέρνηση».

Πηγή: iefimerida.gr