Αλεξανδρούπολη: Παλαιστίνιοι βρήκαν τσάντα με χρήματα και την παρέδωσαν

Gazzetta team
Αλεξανδρούπολη: Παλαιστίνιοι βρήκαν τσάντα με χρήματα και την παρέδωσαν
Μόλις την άνοιξαν, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι είχε μέσα 2.030 ευρώ - Χωρίς δισταγμό, έτρεξαν αμέσως στο Λιμεναρχείο και παρέδωσαν την τσάντα.

Ξεριζωμένοι από την πατρίδα τους και μην έχοντας στον ήλιο μοίρα είναι δυο Παλαιστίνιοι που βρέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη. Παρά τη φτώχεια και την ανέχειά τους, όμως, κράτησαν την αξιοπρέπειά τους και παρέδωσαν μαθήματα εντιμότητας.

Το ζευγάρι περπατούσε στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, όταν βρήκε μία τσάντα που είχε πέσει κάτω από έναν παγκάκι από κάποιον επιβάτη χωρίς να το αντιληφθεί. Μόλις την άνοιξαν, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι είχε μέσα 2.030 ευρώ! Χωρίς δισταγμό, έτρεξαν αμέσως στο Λιμεναρχείο και παρέδωσαν την τσάντα.

Λίγο αργότερα, εμφανίστηκε ταραγμένη μία ηλικιωμένη Γερμανίδα που αναζητούσε την πολύτιμη τσάντα, την οποία είχε ξεχάσει όταν κάθισε στο παγκάκι βγαίνοντας από το πλοίο με το οποίο είχε επιστρέψει από την Σαμοθράκη. Όπως ήταν φυσικό, ευχαρίστησε το ζευγάρι των Παλαιστινίων, αλλά δεν έγινε γνωστό αν τους έδωσε και τα νόμιμα εύρετρα!

Πηγή: protothema.gr