Τα... μεγαλύτερα «παλάτια» των αθλητών! (pics)

Gazzetta team
Τα... μεγαλύτερα «παλάτια» των αθλητών! (pics)
Tα μεγαλύτερα ονόματα του αθλητισμού έχουν και τα... μεγαλύτερα σπίτια! Το gazzetta.gr μάζεψε μερικές από τις πιο ακριβές έπαυλεις!

ΛεΜπρον Τζέιμς – Κλίβελαντ Καβαλίερς

Αυτή την περίοδο δίνει τη «μάχη» του στους τελικούς της Ανατολής του ΝΒΑ με τους Καβαλίερς. Όταν έχει χρόνο για να χαλαρώσει όμως δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το... παλάτι που αγόρασε όταν αγωνιζόταν στους Μαϊάμι Χιτ. Μέχρι να βρει αγοραστή ο «King» έχει στην κατοχή αυτό το απίστευτο σπίτι. Φυσικά, το... σπιτάκι του στο Άκρον που διαθέτει 19 δωμάτια, ενυδρείο, γήπεδο και κομμωτήριο δεν πάει πίσω!

Μάικλ Τζόρνταν – ιδιοκτήτης Χόρνετς

Ο Μάικλ Τζόρνταν έχει προσπαθήσει δύο φορές να πουλήσει το σπίτι του στο Σικάγο, αλλά μάλλον τα $16 εκατομμύρια δολάρια είναι πολλά!

Μαρκ Κούμπαν – ιδιοκτήτης Ντάλας Μάβερικς

Ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς, Μαρκ Κούμπαν ζει σ' ένα σπίτι που στοιχίζει μόλις $17.2 εκατομμύρια δολάρια!

Τάιγκερ Γουντς – αθλητής του γκολφ

Μπροστά στο σπίτι του Τάιγκερ Γουντς όμως δείχνει... μικρό! Μετά το διαζύγιό του μετακόμισε στο... φτωχικό του στη Φλόριντα που έχει αξία μόλις $45,5 εκατομμύρια δολάρια. Απέραντη θέα στον ωκεανό, γήπεδο γκολφ, πισίνες, γήπεδα τένις και μπάσκετ είναι μερικές από τις ανέσεις που έχει το σπίτι!

Ντέιβιντ Μπέκαμ – παλαίμαχος ποδοσφαιριστής

Ένα από τα σπίτια που έχει στην κατοχή του ο Ντέιβιντ Μπέκαμτ με τη γυναίκα του Βικτόρια, είναι κι αυτή η έπαυλη στο Λονδίνο που ανακαινίζουν αυτή την εποχή.

Κριστιάνο Ρονάλντο – Ρεάλ Μαδρίτης

Απίστευτο σπίτι έχει κι ο σταρ της Ρεάλ στη Μαδρίτη.

Σακίλ Ο'Νιλ - σχολιαστής στο TNT

Ιδού ο Σακίλ κι από πίσω το σπίτι του... που υπολογίζεται πως έχει αξία κάπου στα $7,4 εκατομμύρια δολάρια.