Πάτρα: «Πριν από έξι μήνες είχε προσπαθήσει ξανά να πνίξει την αδελφή μου»

Gazzetta team
Πάτρα: «Πριν από έξι μήνες είχε προσπαθήσει ξανά να πνίξει την αδελφή μου»
Την αποκάλυψη κάνει στο protothema.gr ο αδερφός της 48χρονης - «Την είχε δέσει με ταινία και της βουτούσε το κεφάλι στη μπανιέρα» - «Τα είχε όλα προμελετημένα».

Αποφασισμένος να σκοτώσει ήταν ο 45χρονος συζυγοκτόνος από την Πάτρα, ο οποίος σήμερα μετά την απολογία του στον ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος και το απόγευμα αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Όπως αποκάλυψε, μιλώντας στο protothema.gr, ο αδελφός της άτυχης 48χρονης, ο 45χρονος δράστης δεν ήταν η πρώτη φορά που επιχειρούσε να την πνίξει. Οι καβγάδες τους ήταν συνεχείς και η σχέση τους γεμάτη ένταση, με αποτέλεσμα η 48χρονη να του ζητά επανειλημμένως να χωρίσουν. Έτσι, το Σάββατο ο 45χρονος με την πρόφαση ότι έχει αλλάξει και θέλει να τον βοηθήσει να σώσουν το γάμο τους της έκλεισε ραντεβού θανάτου.




«Πριν από έξι μήνες είχε ξανασυμβεί αυτό. Τότε της είχε επιτεθεί την ώρα που εκείνη κοιμόταν, γιατί είχαν καβγαδίσει πιο πριν. Την είχε δέσει με ταινία και της βουτούσε το κεφάλι στη μπανιέρα, για να την πνίξει. Η αδελφή μου τότε έβαλε τις φωνές και κατάφερε να λυθεί και το παιδί τους που την άκουσε έτρεξε να τη σώσει. Τώρα, όμως, ήταν αποφασισμένος και είχε πάρει χειροπέδες και την έπνιξε. Την είχε στημένη τη δουλειά. Είχε διώξει το παιδί από το σπίτι και έμειναν μόνο οι δυο τους. Τα είχε όλα προμελετημένα. Την έδεσε με τις χειροπέδες, τη χτύπησε, την έβαλε πάλι στη μπανιέρα και την έπνιξε», λέει ο αδελφός του θύματος στο protothema.gr.





«Ήταν τεμπέλης κι ακαμάτης. Η αδελφή μου δούλευε όσο μπορούσε η φουκαριάρα για να μπορέσει να συντηρήσει την οικογένειά της. Της είχε πουλήσει χρυσαφικά και δύο σπίτια που είχε η αδελφή μου στη Χαλκιδική της τα έφαγε. Είχανε καθημερινές φασαρίες. Η αδελφή μου έκανε υπομονή μήπως και αλλάξει. Όλοι της λέγαμε να φύγει να γλιτώσει. Όταν έγινε το πρώτο περιστατικό η αδελφή μου έφυγε και πήγε στη μητέρα της στη Θεσσαλονίκη», λέει ακόμη ο αδελφός του θύματος.





«Πριν 20 ημέρες την πήρε τηλέφωνο και την έπεισε να γυρίσει. Αντί να του κλείσει ένα ραντεβού σε μία καφετέρια, πήγε στο σπίτι. Αυτός την κλείδωσε μέσα και μετά τη σκότωσε. Το παιδί το είχε διώξει από το σπίτι κι όταν γύρισε προσπάθησε να ανοίξει με το κλειδί του, αλλά δε μπορούσε να ανοίξει γιατί είχε από πίσω άλλο κλειδί. Ανέβηκε σε μία γειτόνισσα και ζήτησε ένα κατσαβίδι. Η γειτόνισσα τον βοήθησε και πήρανε κλειδαρά να ανοίξει. Τότε τον βρήκαν δίπλα της και καλά να έχει κόψει τις φλέβες του για να δείξει ότι θα πεθάνουν μαζί», δηλώνει ακόμα, σημειώνοντας πως το 14χρονο παιδί τους «ήξερε τι ήταν ικανός να κάνει ο πατέρας του. Καθημερινά ήταν μπροστά σε άσχημα περιστατικά. Τώρα τον έχει η γιαγιά του στη Θεσσαλονίκη. Η αδελφή μου ήταν άτυχη. Έχασε τον άντρα της από τον πρώτο της γάμο, που ήταν ένας άγγελος. Έφυγε από ανακοπή καρδιάς επάνω στο μηχανάκι. Είχαν μαζί δύο κόρες, που είναι μεγάλες τώρα. Μετά το θάνατο του άντρα της τον γνώρισε. Μακάρι να μην είχε πάει ποτέ να τον συναντήσει».

Σημειώνεται, τέλος, πως ο 45χρονος κατά τη σημερινή του απολογία -με βάση πληροφορίες- επανέλαβε τους ισχυρισμούς του ότι ζήλευε παθολογικά τη γυναίκα του, κι ομολογώντας την αποτρόπαια πράξη του, είπε πως δεν άντεχε στην ιδέα ότι θα χωρίσουν, για αυτό και με «θολωμένο» μυαλό τη σκότωσε.


Πηγή: protothema.gr