Ποια είναι η ξανθιά που εντυπωσίασε τον Παυλόπουλο (pics)

Gazzetta team
Ποια είναι η ξανθιά που εντυπωσίασε τον Παυλόπουλο (pics)
Μεγάλωσε στη Γερμανία αλλά από το 2011 βρίσκεται στην Αθήνα - Σπουδάζει στην Ιατρική της Αθήνας, ενώ παράλληλα εργάζεται ως μοντέλο του πρακτορείου Κρίστι.

Η νεαρή ξανθιά ψηλή κοπέλα που έκλεψε τα βλέμματα στο Προεδρικό Μέγαρο στη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου με την αντιπροσωπεία της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών, δεν είναι άλλη από τη φοιτήτρια Ιατρικής και ανερχόμενο μοντέλο Βάνια Κιλικίδου.

Η νεαρή κοπέλα φορώντας ένα μαύρο μίνι φόρεμα και κόκκινα ψιλοτάκουνα παπούτσια παρουσιάστηκε ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας εντυπωσιάζοντάς τον.

Μεγάλωσε στο Γκύτερσλο της Γερμανίας αλλά από το 2011 βρίσκεται στην Αθήνα και σπουδάζει στην Ιατρική της Αθήνας, ενώ παράλληλα εργάζεται ως μοντέλο του πρακτορείου Κρίστι. Πριν έρθει στην Αθήνα σπούδαζε στη Γερμανία σε ελληνόφωνο σχολείο.

Η Βάνια Κιλικίδου, εκπροσώπησε τη νεολαία της Συνομοσπονδίας Θεσσαλών και θα είναι και στη Λάρισα στις 11 Ιουλίου, στη μεγάλη συνάντηση των Θεσσαλών.

Όπως λένε άνθρωποι από το χώρο του μόντελινγκ, η Βάνια είναι ένα πολλά υποσχόμενο κορίτσι που, εάν συνεχίσει στο συγκεκριμένο χώρο, θα έχει λαμπρό μέλλον. Φυσικά, η ίδια γνωρίζει πολύ καλά πως θα πρέπει να πάρει και το πτυχίο της στην Ιατρική. Στο διαδίκτυο, πάντως, κυκλοφορούν εκατοντάδες φωτογραφίες της ως μοντέλο ρούχων.

Όσον αφορά στην επίσκεψη της επιτροπής στο Προεδρικό Μέγαρο ο κ. Παυλόπουλος τόνισε υποδεχόμενους τους Θεσσαλούς: «Η παρουσία σας, διεθνώς, η δράση σας και κυρίως η επιτυχία σας, έχει αντανάκλαση πάνω στον τόπο σε ώρες που είναι κρίσιμες και αυτό το χρειάζεται η χώρα. Η στήριξή σας είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό για όλους μας».

Ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας, Γεώργιος Βόμπρας, υπογράμμισε τη σημασία της στήριξης του κ. Παυλόπουλου στα προβλήματα που ζει αυτήν τη στιγμή ο απόδημος Ελληνισμός και, όπως εξήγησε, «λόγω της συγκυρίας και των προβλημάτων που υπάρχουν στην πατρίδα μας, εμείς, ως Θεσσαλοί, αλλά και ως απόδημοι, είμαστε οι αποδέκτες αυτών των προβλημάτων» και κατέληξε: «Ευελπιστούμε στη στήριξή σας». Εκτός από τον κ. Βόμπρα και τη Βάνια Κιλικίδου η επιτροπή αποτελούνταν από τον κ. Στέφανο Κούτρα και τη κυρία Ρένα Ντόντου-Γούλα.


















Πηγή: protothema.gr