21χρονος «Wolverine», μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την οικογένειά του (pics)

Gazzetta team
21χρονος «Wolverine», μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την οικογένειά του (pics)
Η αστυνομία δεν έχει κατορθώσει ακόμα να εντοπίσει τον στυγερό δολοφόνο - Έκκληση από τον εξάδελφό του για να παραδοθεί.

Επί ποδός βρίσκεται η αστυνομία στο Didcot, Oxfordshire στη Βρετανία, μετά τη στυγερή δολοφονία της 48χρονης Janet Jordon, του 44χρονου συντρόφου της Philip Howard και της 6χρονης κόρης τους Derin, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους, με πολλαπλές μαχαιριές.





Βασικός ύποπτος είναι ο γιος της Jordon, Jed Allen, ο οποίος ζούσε μαζί τους και έχει εμμονή με τον ήρωα των X-Men, Wolverine και τα μαχαίρια.



Χθες το βράδυ ένοπλοι αστυνομικοί με εκπαιδευμένα σκυλιά άρχισαν το ανθρωποκυνηγητό από το πάρκο του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, όπου ο 21χρονος κάποτε εργαζόταν ως κηπουρός, χωρίς όμως αποτέλεσμα.



Οι συγκλονισμένοι συγγενείς του Allen, 36 ώρες μετά την εξαφάνισή του, τον παρακάλεσαν να παραδοθεί στην αστυνομία. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «The Sun», o ξάδερφος του 21χρονου υπόπτου, Tyler Clarke, δήλωσε: «Άκουσα για πρώτη φορά για το έγκλημα, όταν παρακολούθησα τις ειδήσεις στην τηλεόραση. Απλά, θέλουμε να μάθουμε γιατί το έκανε. Αλλά μόνο ο Jed ξέρει τι πραγματικά συνέβη», ενώ έκανε έκκληση στον ξάδερφό του, λέγοντας: «Αν μπορούσαμε να στείλουμε κάποιο μήνυμα στον Jed, αυτό θα ήταν "παραδώσου"».



Την ίδια ώρα, στον τόπο του εγκλήματος συρρέουν φίλοι και γνωστοί της άτυχης οικογένειας για να αφήσουν λουλούδια και σημειώματα. Ένα από τα σημειώματα έγραφε: «Είστε η οικογένειά μου και θα είστε για πάντα. Θα μου λείπετε κάθε μέρα. Έχετε αφήσει ένα τεράστιο κενό στην καρδιά μου, που ποτέ δεν θα γεμίσει. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ».

Παράλληλα, στη δημοσιότητα έρχονται φωτογραφίες του Allen να κρατά ένα τσεκούρι και ένα κυνηγετικό μαχαίρι μήκους 25 εκατοστών. Σε μία άλλη φωτογραφία, παριστάνει τον χαρακτήρα της Marvel, Wolverine.

Γείτονες δήλωσαν ότι ο Allen, δεν είχε συμφιλιωθεί με τον χωρισμό των γονιών του και συχνά εμφανιζόταν σκυθρωπός.

Στη προσωπική του σελίδα του στο Facebook ο 21χρονος έγραψε πρόσφατα για το πώς η δουλειά του «είχε βγει ήδη ξινή» και ότι «είχε βαρεθεί να τον αντιμετωπίζουν σαν σκουπίδι». Σε μια άλλη δημοσίευση, έγραψε: «Έχω αποφασίσει ότι δεν υπάρχει στιγμή της ημέρας που να λειτουργώ φυσιολογικά».

Ο βιολογικός πατέρας του Allen, ο οποίος μένει μιάμιση ώρα μακριά από το Didcot, έχει τεθεί υπό την προστασία της αστυνομίας.


Πηγή: protothema.gr