Σύμπραξη γιγάντων για την κατασκευή του απόλυτου ιδιωτικού τζετ

Gazzetta team
Σύμπραξη γιγάντων για την κατασκευή του απόλυτου ιδιωτικού τζετ
Μπορεί να την έχουμε συνδέσει περισσότερο με τα πολυτελή αυτοκίνητα και το εντυπωσιακό design τους αλλά αυτή τη φορά η Mercedes-Benz έστρεψε το ενδιαφέρον της προς τον σχεδιασμό ιδιωτικών τζετ και το αποτέλεσμα θα κάνει πολλούς rich and famous να σπεύσουν.

Η αυτοκινητοβιομηχανία ένωσε τις δυνάμεις της με την αεροπορική Lufthansa Technik με στόχο τη δημιουργία ιδιωτικού τζετ για VIP που διαθέτει ξύλινη επένδυση στο δάπεδο, άνετους καναπέδες, δερμάτινα ανακλινόμενα καθίσματα και ακόμα κι ένα διπλό κρεβάτι.

Τα σχέδια αυτά δεν αφορούν ωστόσο- προφανώς- τις τρέχουσες εμπορικές πτήσεις αλλά τον στόλο της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας με μικρού και μεσαίου μεγέθους executive jets.

Τα σχέδια του εντυπωσιακού αν μη τι άλλο αεροσκάφους παρουσιάστηκαν στην έκθεση 2015 European Business Aviation Convention and Exhibition στη Γενεύη.

«Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στην παγκόσμια πελατεία μας υψηλά στάνταρ εσωτερικού design που δεν αφήνει καμία επιθυμία ανικανοποίητη», τόνισε από την πλευρά της Lufthansa ο Walter Heerdt.

Οι λάτρεις της αυτοκινητοβιομηχανίας θα αναγνωρίσουν πολλά στοιχεία του design της σειράς S-Class της Mercedes.

Σε περίπτωση που ο φουτουριστικός σχεδιασμός με τις επιφάνειες να ρέουν η μία μέσα στην άλλη δεν σας έχει κερδίσει ακόμα, το αεροσκάφος διαθέτει και ένα εντυπωσιακό ενυδρείο δίνοντας έναν τόνο εξτραβαγκάνζας για τους πιο απαιτητικούς…

Δείτε τις φωτογραφίες











Πηγή: newsbeast.gr