Τσίπρας: Θα φτάσουμε σύντομα σε μακροπρόθεσμη και βιώσιμη λύση (pic)

Gazzetta team
Τσίπρας: Θα φτάσουμε σύντομα σε μακροπρόθεσμη και βιώσιμη λύση (pic)
Την αισιοδοξία του ότι η Ελλάδα μπορεί να φτάσει σύντομα σε συμφωνία με τους εταίρους της εξέφρασε ο πρωθυπουργός μέσα από αναρτήσεις του στo Facebook και στο Τwitter.

Την αισιοδοξία του ότι η Ελλάδα μπορεί να φτάσει σύντομα σε μια σταθερή μακροπρόθεσμη και βιώσιμη λύση με τους εταίρους της «χωρίς τα λάθη του παρελθόντος» εξέφρασε την Παρασκευή ο Αλέξης Τσίπρας.

Σε δηλώσεις του από τη Ρίγα της Λετονίας, στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής των ηγετών της ΕΕ και μία ημέρα έπειτα από τη συνάντησή του με την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, ο κ. Τσίπρας ανέφερε υποστήριξε ακόμη πως η Ελλάδα θα καταφέρει να επιστρέψει με συνοχή στην ανάπτυξη».

«Χθες και σήμερα βρεθήκαμε στη Ρίγα της Λετονίας. Μπορούμε σύντομα να φτάσουμε σε σταθερή μακροπρόθεσμη και βιώσιμη λύση χωρίς τα λάθη του παρελθόντος. Η Ελλάδα θα επιστρέψει με συνοχή στην ανάπτυξη», ανέφερε ο πρωθυπουργός, ενώ «ανέβασε» τις δηλώσεις του στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Facebook και στο Τwitter, συνοδεύοντας τις αναρτήσεις του με μια φωτογραφία από το περιθώριο της Συνόδου.

To tweet του Αλέξη Τσίπρα

Πηγή: protothema.gr