Ζευγάρι καταδικάστηκε επειδή έκανε σεξ σε παραλία της Φλόριντα (pics & vids)

Gazzetta team
Ζευγάρι καταδικάστηκε επειδή έκανε σεξ σε παραλία της Φλόριντα (pics & vids)
Μπροστά σε γονείς με παιδιά - Οι φλογεροί εραστές καταγράφηκαν σε βίντεο - Αντιμετωπίζουν ποινή κάθειρξης έως και 15 ετών.

Nα έφταιγε η ζέστη, η αλμύρα της θάλασσας, η ανάλαφρη διάθεση του καλοκαιριού, το άσβεστο πάθος ενός νέου ζευγαριού; Ό,τι και να ισχύει, κανείς δεν μπορούσε να σταματήσει την όρεξη για έρωτα ενός 40χρονου με την 20χρονη φίλη του. Κανείς, εκτός από την αστυνομία…

Ο λόγος για δύο Αμερικανούς που δε φρόντισαν να μεταφέρουν τη δίψα τους για σεξ στην προστασία ενός δωματίου και δίχως δεύτερη σκέψη άφησαν ανεξέλεγκτα τα ένστικτά τους σε παραλία της Φλόριντα ενώ λίγα μέτρα μακριά τους βρίσκονταν γονείς με παιδιά.


Η 20χρονη Ελίσα Αλβάρεζ και ο 40χρονος Χοσέ Καβαλέρο, συνευρέθηκαν ερωτικά στην δημόσια παραλία Μπράντεντον, σοκάροντας τους υπόλοιπους λουόμενους, οι οποίοι έσπευσαν να καλέσουν την αστυνομία που προχώρησε στη σύλληψη των δύο εραστών.

Το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Ιούλιο, ωστόσο εχθές το δικαστήριο καταδίκασε το ζευγάρι που τώρα αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης έως και 15 ετών.



Όπως αναφέρουν αμερικανικά δίκτυα, ένας από τους λουόμενους κατέγραψε σε βίντεο την ερωτική συνεύρεση του ζευγαριού, ενώ ανάμεσα στους αυτόπτες μάρτυρες βρισκόταν και ένα 3χρονο κορίτσι.

«Νομίζουν ότι είναι αστείο. Είναι αηδιαστικό. Μόλις έβγαλε την μπλούζα της. Υπάρχει ένα παιδί εδώ», ακούγεται να λέει μία γυναίκα σε καταγεγραμμένη κλήση της στο αστυνομικό τμήμα.

Το επίμαχο βίντεο προβλήθηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου και ήταν αρκετό για τους ενόρκους να καταλήξουν ότι το ζευγάρι προχώρησε σε άσεμνη συμπεριφορά.

Επισημαίνεται πως ο Καβαλέρο έχει φυλακιστεί για οκτώ χρόνια καθώς καταδικάστηκε για διακίνηση ναρκωτικών.

Ωστόσο, συγγενής του 40χρονου τον χαρακτήρισε «υπέροχο» ενώπιον του δικαστή και τόνισε ότι υπάρχουν άλλα σοβαρότερα θέματα τα οποία θα έπρεπε να απασχολούν την δικαιοσύνη.

Εντούτοις, το δικαστήριο δεν συγκινήθηκε από τους ισχυρισμούς του συγγενή και αποφάνθηκε πως οι δύο φλογεροί εραστές πρέπει να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεών τους.






Πηγή: protothema.gr