Μήνυμα μέσω… γυναικείου στήθους! (vid)

Gazzetta team
Μήνυμα μέσω… γυναικείου στήθους! (vid)
Στέλνετε ακόμα μήνυμα με κινητό; Mα η «τεχνολογία» έχει προχωρήσει. Πλέον, υπάρχουν και άλλοι πιο ευφάνταστοι τρόποι!

Αστειευόμαστε προφανώς αλλά τι άλλο να κάνουμε όταν μαθαίνουμε για πράγματα όπως η παρακάτω υπηρεσία: μία ρωσική ιστοσελίδα μεσολαβεί ώστε να μεταφερθεί το όποιο μήνυμά σας στον παραλήπτη γραμμένο πάνω σε ένα… γυναικείο στήθος αντί του ποσού των 8 ευρώ!

Σλόγκαν; «Τα στήθη μας - Το μήνυμά σας». Πιασάρικο, ας το παραδεχτούμε. Η ιστοσελίδα λέγεται Tittygram και λειτουργεί ως εξής: οι ενδιαφερόμενοι στέλνουν στην εταιρεία το μήνυμα που θέλουν να μεταφεριεί (ως 35 χαρακτήρες). Η Tittygram «τυπώνει» το μήνυμα πάνω στο στήθος μιας γυναίκας και στη συνέχεια στέλνει πίσω στον πελάτη τη φωτογραφία, αφού πρώτα πάρει βέβαια τα 8 ευρώ.

Είναι μια εντελώς αυτοματοποιημένη λειτουργία χωρίς μεσάζοντες, δηλαδή οι πελάτες δεν έρχονται σε επαφή με τα μοντέλα. Απλά στέλνουν την παραγγελία τους, πληρώνουν και λαμβάνουν με email τη φωτογραφία.

Η ιστοσελίδα έχει αποδειχθεί τόσο δημοφιλής (ειδικά για γενέθλια ή συγχαρητήρια μηνύματα), ώστε το προσωπικό εργάζεται 24 ώρες το 24ωρο!

Πολλοί πάντως κατηγορούν την Tittygram για σεξισμό. Πώς απαντούν οι ιθύνοντες της εταιρείας; «Καθόλου. Τα μοντέλα πληρώνονται τουλάχιστον 150 ρούβλια (6 δολάρια περίπου) ανά φωτογραφία, και τα πρόσωπά τους δεν φαίνονται ποτέ. Παράλληλα, οι φωτογραφία δεν δείχνουν ποτέ τις θηλές, μόνο γυναίκες με εσώρουχα», είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Vladimir Gritsenko.

«Δεν πιστεύω ότι τίποτα από όσα κάνουμε είναι προσβλητικό. Το μόνο πράγμα που δεν ανέχομαι είναι μηνύματα με βωμολοχίες, Αυτό θα ήταν προσβλητικό για τα μοντέλα και για άλλους ανθρώπους», συμπλήρωσε.

Πηγή: news4all.gr