Γιούχαραν και έβρισαν στα δικαστήρια τους γονείς του 4χρονου κοριτσιού

Gazzetta team
Γιούχαραν και έβρισαν στα δικαστήρια τους γονείς του 4χρονου κοριτσιού
Με σκυμμένα τα κεφάλια στα δικαστήρια ο πατέρας και η μητέρα του αδικοχαμένου παιδιού...

Πολίτες που βρίσκονταν στην Ευελπίδων για άλλες υποθέσεις τους αντιλήφθηκαν και τους επιτέθηκαν φραστικά. "Δεν την σκότωσα" υποστηρίζει - Λέει πως ξύπνησε αφού είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και βρήκε το κοριτσάκι νεκρό μέσα στα αίματα.

Το έγκλημά έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. Η μικρή Άννυ που δολοφονήθηκε από τον ίδιο τον πατέρα του εξαιτίας της ζήλιας που ένιωθε εκείνος για τη μητέρα του κοριτσιού.

Το κεφάλι τους σκυφτό. Τα χέρια τους με χειροπέδες πίσω από την πλάτη. Οι "γονείς" της μικρής Άννυ οδηγούνται στα δικαστήρια.

Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις έχουν σοκάρει όλη τη χώρα. Κανείς δεν μπορεί να θυμηθεί πιο άγρια δολοφονία. Ένα έγκλημα που ξεπερνά και την πιο νοσηρή φαντασία. Μόλις οι δυο "γονείς" έφτασαν στα δικαστήρια και έγιναν αντιληπτοί από πολίτες που βρίσκονταν στην Ευελπίδων, έγιναν στόχος φραστικής επίθεσης.


Όταν ο 27χρονος πατέρας οδηγήθηκε στον ανακριτή για να εκτελεστή το ένταλμα και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, έγινε ξανά "κόκκινο πανί". "Να καείς στην κόλαση" του φώναζαν οι πολίτες. "Πως το έκανες αυτο αλήτη;", "Πως μπόρεσες να σκοτώσεις το κοριτσάκι;", είπαν κάποιοι άλλοι.


Το έγκλημά έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. Η μικρή Άννυ, το 4χρονο κορίτσι που αναζητούνταν μέσω Amber Alert από τις 21 Απριλίου, δολοφονήθηκε από τον ίδιο τον πατέρα του εξαιτίας της ζήλιας που ένιωθε εκείνος για τη μητέρα του κοριτσιού.

Ακόμη και η παρωδία με τα δάκρυα και τις φωνές στα κανάλια για την "εξαφάνιση" του παιδιού και τις εκκλήσεις για τον εντοπισμός της μέσω του Amber Alert, κι αυτά μια καλοστημένη "κωμωδία" φαίνεται πως ήταν.

Ζήλευε το παιδί γιατί μητέρα το αγαπούσε περισσότερο από αυτόν και φοβόνταν πως κάποια στιγμή η εν διαστάσει σύζυγός του του θα έφευγε μαζί με την μικρή Άννυ για την Γερμανία και ίδιος θα έμενε χωρίς χρήματα, αφού τον ζούσε συστηματικά η σύντροφός του με έσοδα από την πορνεία. Αυτό ήταν το κίνητρο, εκτιμά η αστυνομία.


"Δεν την σκότωσα" φέρεται να υποστήριξε.

Οι λεπτομέρειες που αποκάλυψε κατά την ομολογία του, σόκαραν ακόμη και τους αστυνομικούς, που πολλά έχουν δει κι έχουν ακούσει εδώ και χρόνια. Περιγράφουν τον τρόπο θανάτου του κοριτσιού ως αποκρουστικό.

Η εξιχνίαση



Η αρχή έγινε πριν από λίγες ημέρες, έπειτα από ένα παραλήρημα που είχε στην Ασφάλεια ο 27χρονος τοξικομανής και δυστυχώς βιολογικός πατέρας της Άννυς, οποίος μετά από την πίεση που του είχε ασκηθεί από τους Αστυνομικούς, σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να φωνάζει: “...εσείς σε λίγο θα μου πείτε πως σκότωσα το παιδί μου, το έκοψα κομμάτια και το πέταξα στην λεκάνη”.

Η φράση αυτή οδήγησε τους Αστυνομικούς να πραγματοποιήσουν ενδελεχή έρευνα στο σπίτι του στην Μιχ. Βόδα, με τους ειδικούς των εργαστηρίων, προκειμένου να εντοπίσουν κηλίδες αίματος.

Η αδικοχαμένη Άννυ - Πηγή φωτό - Facebook
Η αδικοχαμένη Άννυ - Πηγή φωτό - Facebook


Πηγή: newsit.gr