Την έβαλαν κάτω αδέσποτα σκυλιά και άρχισαν να τη δαγκώνουν

Gazzetta team
Την έβαλαν κάτω αδέσποτα σκυλιά και άρχισαν να τη δαγκώνουν
Η άτυχη γυναίκα είναι αποφασισμένη να ξεκινήσει δικαστικό αγώνα - Διαβάστε το χρονικό της επίθεσης...

Από του χάρου τα δόντια γλίτωσε μία 40χρονη γυναίκα όταν έπεσε θύμα επίθεσης από άγρια σκυλιά, την προηγούμενη εβδομάδα, στην περιοχή των εργατικών κατοικιών στα Κρύα Ιτεών. Η Γ.Σ. είχε ξεκινήσει με το μηχανάκι της από το σπίτι της για να πάει στη δουλειά, σε κατάστημα που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση στο σημείο της επίθεσης.

Όταν πέρασε από μια μικρή πλατεία στη συμβολή των οδών Μόμσου και Κορωνού άκουσε τα αδέσποτα σκυλιά να γαυγίζουν και τα είδε να ορμούν κατά πάνω της. Προτού προλάβει να συνειδητοποιήσει τι γινόταν και να αντιδράσει, το ένα σκυλί από την αγέλη την δάγκωσε στο ένα της πόδι με αποτέλεσμα η ίδια να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στο δρόμο!

ΦΩΤΟ από patrapress
ΦΩΤΟ από patrapress


Η ίδια ούρλιαζε από τον αφόρητο πόνο που της προκαλούσε το δυνατό δάγκωμα και καλούσε σε βοήθεια. Ευτυχώς, γείτονες που την άκουσαν βγήκαν από τα σπίτια τους και κατόρθωσαν να φοβίσουν το ζώο και τα υπόλοιπα τετράποδα και να τα απομακρύνουν από την περιοχή.

Για τη γυναίκα κλήθηκε ασθενοφόρο και με αυτό μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας, όπου, αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και της έγινε χορήγηση αντιτετανικού ορού, έλαβε εξιτήριο καθώς, ευτυχώς, τα τραύματά της, όπως φαίνεται και στις φωτο, δεν προξένησαν κάποια σοβαρότερη βλάβη.

ΦΩΤΟ από patrapress
ΦΩΤΟ από patrapress
ΦΩΤΟ από patrapress
ΦΩΤΟ από patrapress


Η άτυχη γυναίκα είναι αποφασισμένη να κινηθεί νομικά εναντίον του δήμου και όποιου άλλου συνυπεύθυνου για το ζήτημα των αδέσποτων. Στο πλευρό της έχουν ήδη τεθεί συμπαραστάτες και άλλοι κάτοικοι της περιοχής, αφού όπως τονίζουν το συγκεκριμένο περιστατικό δεν είναι το πρώτο αλλά το κατά σειρά... 8ο μόλις το τελευταίο δίμηνο.

Πηγή: patrapress