Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Νταϊάνα έχουν «κρυφή» κόρη! (pics & vid)

Gazzetta team
Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Νταϊάνα έχουν «κρυφή» κόρη! (pics & vid)
Η νεαρή γυναίκα ζει στις ΗΠΑ και φοβάται για την ασφάλειά της.

Μια 33χρονη γυναίκα, που ζει στη Νέα Αγγλία των ΗΠΑ και ονομάζεται Σάρα είναι η «κρυφή» κόρη του πρίγκιπα Κάρολου της Αγγλίας και της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταϊάνας... Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται σε δημοσίευμά του το αμερικάνικο σκανδαλοθηρικό περιοδικό Globe, το οποίο αποκαλύπτει ότι η Σάρα είναι 33 ετών και έχει συναντηθεί κάτω από απόλυτη μυστικότητα με την Κέιτ Μίντλετον, όταν εκείνη και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχαν επισκεφθεί πρόσφατα τη Νέα Υόρκη.



Σύμφωνα πάντα με το επίμαχο δημοσίευμα, η Σάρα ήρθε στον κόσμο, πριν από την γέννηση του Ουίλιαμ και του Χάρι, όταν ακόμα η Νταϊάνα ήταν 19 ετών και είχε υποβληθεί σε τεστ γονιμότητας, προτού γίνει η σύζυγος του διαδόχου του βρετανικού θρόνου, για να διαπιστώσει το παλάτι του Μπάκιγχαμ την δυνατότητά της για τεκνοποίηση.

Όμως, ένας «αδίστακτος γιατρός» κράτησε τα ωάρια της Νταϊάνας και αφού τα γονιμοποίησε με σπερματοζωάρια του μελλοντικού της συζύγου τα εμφύτευσε στην δική του σύζυγο!



Το περιοδικό ισχυρίζεται ότι η 33χρονη Σάρα ζει ινκόγκνιτο στη Νέα Αγγλία των ΗΠΑ, επειδή φοβάται για την ασφάλειά της, μετά το αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι το 1997, στο οποίο η πριγκίπισσα Νταϊάνα έχασε τη ζωή της.



Πάντως, τα βρετανικά μέσα αναφέρουν με επιφύλαξη το δημοσίευμα του Globe και τονίζουν ότι το ίδιο περιοδικό το 2012 είχε κάνει πρωτοσέλιδο τον «θάνατο» της βασίλισσας Ελισάβετ και την αναρρίχηση της συζύγου του Καρόλου, Καμίλας, στον θρόνο.

Πηγή: protothema.gr