Κλειδώνει τα παιδιά της για να ζει με τον παιδεραστή σύζυγό της

Gazzetta team
Κλειδώνει τα παιδιά της για να ζει με τον παιδεραστή σύζυγό της
Η γιαγιά καταγγέλλει το «ειδικό σχέδιο» των αρχών για την προστασία των παιδιών.

Μια αρρωστημένη συμβίωση έχει εφεύρει μια μητέρα, από το Ντέβον της Αγγλίας με την έγκριση των αρχών ώστε να μπορεί να ζήσει ανενόχλητη τον έρωτά της με καταδικασμένο για παιδεραστία σύζυγό της. Για την ακρίβεια κλειδώνει κάθε μέρα τις δυο κόρες της στο δωμάτιό τους και τους ανοίγει μόνο για να πάνε τουαλέτα.

Το ευφάνταστο ... σχέδιο διάσωσης των δύο κοριτσιών που είναι μικρότερα των 13 ετών, από τα χέρια του άνδρα που έχει καταδικαστεί για επίθεση σε 13χροη στο παρελθόν περιλαμβάνει μέχρι και ειδική συσκευή ενδοεπικοινωνίας, με την οποία μπορούν να ειδοποιούν τη μητέρα τους σε περίπτωση που χρειαστεί να πάνε τουαλέτα.

Από την πλευρά του πρέπει να σκαρφαλώσει πάνω από το σώμα της συντρόφου του για να βγει από την κρεβατοκάμαρα γεγονός που σύμφωνα με το εγκεκριμένο σχέδιο των αρχών διασφαλίζει την ακεραιότητα των παιδιών και την ταυτόχρονα την ομαλή λειτουργία της οικογένειας.

Το αδιανόητο σχέδιο έφερε στη δημοσιότητα η γιαγιά των κοριτσιών η οποία έχει επανειλημμένα κάνει κρούση στις αρχές για αλλαγή της υπάρχουσας συμφωνίας η οποία βασίζει την ασφάλεια των κοριτσιών στο πόσο βαριά κοιμάται η μητέρα των κοριτσιών. Η ίδια την χαρακτηρίζει «ένα μάτσο σκουπίδια», ενώ δηλώνει πως θα συνεχίσει να μάχεται για τις εγγονές της.

Τα δυο μικρά κορίτσια, έχουν αποκτηθεί από άλλο γάμο της μητέρας στο παρελθόν. Όταν εκείνη χώρισε με τον πατέρα τους, αυτός εγκαταστάθηκε σε άλλο σημείο της χώρας, χωρίς να διατηρεί ιδιαίτερη σχέση με τα παιδιά του. Λίγο αργότερα άρχισε η σχέση της με τον παιδόφιλο, ο οποίος, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, απαγορεύεται να συναναστρέφεται άτομα κάτω των 16 ετών χωρίς επίβλεψη.

Κατ' όπως φαίνεται η ανάγκη της να βρίσκεται με τον εν λόγω άνδρα ήταν τόσο μεγάλη που την ώθησε να καταθέσει πρόταση που θα της επιτρέπει να είναι «ο επιβλέπων» όταν ο σύντροφός της θα συναναστρέφεται με τις κόρες της. Η πρόταση έγινε δεκτή, το ζευγάρι παντρεύτηκε, χωρίς ωστόσο να έχει ο γαμπρός την άδεια να περάσει τη νύχτα στο ίδιο σπίτι με τα κορίτσια.

Η γιαγιά εξερράγη όταν το συμβούλιο της επαρχίας του Ντέβον, ενέκρινε τα προαναφερθέντα «μέτρα ασφαλείας» σύμφωνα με τα οποία ο καταδικασθείς παιδεραστής επιτρέπεται να μείνει με τη σύζυγό του και της κόρες της στο ίδιο σπίτι, με την προειδοποίηση πως η αστυνομία είναι ενήμερη και παρακολουθεί την υπόθεση στενά.


Πηγή: newsbeast.gr