35χρονη έπαιξε γυμνή Twister και έκανε ρωμαϊκό όργιο με τους φίλους της κόρης της!

Gazzetta team
35χρονη έπαιξε γυμνή Twister και έκανε ρωμαϊκό όργιο με τους φίλους της κόρης της!
Μία 35χρονη προσκάλεσε τους φίλους της κόρης της για ένα παιχνίδι γυμνού Twister, έκανε σεξ με δύο από αυτούς, ήπιε άφθονο αλκοόλ και κατέληξε να ξυπνήσει στη μπανιέρα από το... απότομο σεξ που της έκανε ο σύντροφος της κόρης της!

Η Ρέιτσελ Λέναρντ βρίσκονταν σπίτι της όταν έλαβε ένα μήνυμα από την 16χρονη κόρη της που της ζητούσε να έρθει με μερικούς φίλους της για να κάνουν ένα μικρό πάρτι. Η Λέναρντ απάντησε: «Ελάτε να κάνουμε πάρτι».

Η 35χρονη προμήθευσε με άφθονη μαριχουάνα και αλκοόλ τους ανήλικους και στη συνέχεια τους κάλεσε να παίξουν γυμνοί Twister. Και ενώ το παιχνίδι συνεχιζόταν, η Ρέιτσελ βρήκε την ευκαιρία να προτείνει σε έναν 18χρονο να παίξουν ένα πιο πριβέ παιχνίδι μέσα στο μπάνιο. Φαίνεται πως η Λέναρντ δεν ικανοποιήθηκε από τις επιδόσεις του νεαρού και αποφάσισε να βρει έναν άλλο.

Ένας νεαρός δέχτηκε και εκείνη αποφάσισε να του δείξει πως χρησιμοποιεί τα sex toys της, μέσα στη μπανιέρα, μέχρι που λιποθύμησε στο κρεβάτι της. Όμως γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα, ξύπνησε για να αντικρίσει ένα 16χρονο αγόρι, να κάνει σεξ μαζί της ενόσω αυτή κοιμόταν. Το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι πως το παιδί ήταν το αγόρι της κόρης της!

Η Ρέιτσελ μίλησε για το ρωμαϊκό όργιο που έκανε σε μία γυναίκα που βρίσκονταν μαζί της στους Ανώνυμους Αλκοολικούς. Σύμφωνα με τα όσα είπε, η κόρη της δεν ένιωσε άσχημα επειδή έκανε σεξ με το αγόρι της η ίδια της η μάνα, αλλά αισθάνθηκε τύψεις επειδή το μόριο του νεαρού ήταν τόσο μεγάλο που την πονούσε και αναγκάστηκε να την βιάσει!

Παρ' όλα αυτά, ο ξαναμμένος επιβήτορας δεν αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό, καθώς δεν υπάρχουν τέτοιες αποδείξεις και η ίδια η 35χρονη αρνείται να συζητήσει το συμβάν, σύμφωνα με τα λεγόμενα του αστυνόμου Στιβ Μόρις. Ένας άνθρωπος κοντινός στη Λέναρντ, είπε πως ο βιασμός την έκανε να συνειδητοποιήσει το μέγεθος του προβλήματος που της δημιουργεί το ποτό, το οποίο ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο που χώρισε με τον άντρα της.

Μετά από αυτό το «ρωμαϊκό όργιο», η Λέναρντ έχασε την κηδεμονία των ανήλικων παιδιών της που δεν είναι και λίγα: ανέρχονται σε πέντε! Η 16χρονη κόρη και guest-star του οργίου, έχει άλλα τέσσερα αδέρφια, ηλικίας 4, 6, 8 και 10 ετών.

orgio-mana-500

Η Ρέιτσελ

Σύμφωνα με το άτομο που φέρεται να έχει επαφές με την 35χρονη, το γεγονός πως μεγάλωσε σύμφωνα με τα πρότυπα των Μορμόνων, την είχε κρατήσει μακριά από το αλκοόλ, μέχρι το 2010, που ο επί 15ετία άντρας της, επέστρεψε από το Ιράκ, υποφέροντας από μετατραυματικό στρες και θυμό. Προς υπεράσπισή της, ο ίδιος άνθρωπος σχολίασε πως «οι άνθρωποι δεν έχουν αγγίξει ποτέ αλκοόλ, δεν ξέρουν πως να το χειριστούν, όταν έρθει η ώρα».

Το πάρτι έκανε τη Λέναρντ να αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος και αποφάσισε να ξεκινήσει συνεδρίες με τους Ανώνυμους Αλκοολικούς τέσσερις μέρες μετά, με μια κοπέλα που γνώριζε από την εκκλησία των Μορμόνων. Σαν μέρος της παραδοχής του προβλήματος η Λέναρντ διηγήθηκε στη γυναίκα όλες τις καυτές λεπτομέρειες από το πάρτι, δείχνοντάς της μάλιστα και φωτογραφίες. Η γυναίκα ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία την περασμένη Παρασκευή.

Η Λέναρντ συνελήφθη με διάφορες κατηγορίες, αφέθηκε όμως ελεύθερη με εγγύηση 3.200 δολάρια, σύμφωνα με τον αστυνόμο Μόρις, ο οποίος σχολίασε: «Πάνω που λες ότι τα έχεις δει ή τα έχεις ακούσει όλα, γίνεται κάτι τέτοιο».

Η Λέναρντ έχει αποφασίσει να συνεχίσει τις συνεδρίες με τους Ανώνυμους Αλκοολικούς, την ώρα που ο δικηγόρος της δήλωσε πως κάποιες από τις κατηγορίες ήταν «τραβηγμένες», τονίζοντας παράλληλα πως η κατάσταση «είναι δύσκολη για όλη την οικογένεια» και πως η Λέναρντ «κάνει τα πάντα για να αποδεχτεί την πλήρη ευθύνη για ότι έγινε και επανορθώσει προς την οικογένειά της και την κοινωνία, διασφαλίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν θα ξανασυμβεί».

Πηγή: koolnews.gr