Η επική εφαρμογή για πρωταπριλιάτικες φάρσες (vid & pics)

Gazzetta team
Η επική εφαρμογή για πρωταπριλιάτικες φάρσες (vid & pics)
Οι περισσότεροι απο εμάς έχουμε μια κοπέλα που στο άκουσμα ενός συγκεκριμένου γυναικείου ονόματος, μεταμορφώνονται σε μανιασμένα πλάσματα, έτοιμα να ισοπεδώσουν κάθε έννοια λογικής η τακτ.

Αυτό το όνομα μπορεί να είναι μιας εντυπωσιακής συναδέλφου στη δουλειά, μιας κοπέλας που απλά τυχαίνει να σου λέει καλημέρα στη γειτονιά, η ακόμη καλύτερα μιας πρώην. Συγκεκριμένα ΤΗΣ πρώην. Ολοι έχουν απο μια. Ειδικά αν η κοπέλα σου είναι ζηλιάρα,τότε σίγουρα έχεις και δυο.

Πως ακριβώς λειτουργεί

Οι developer του συγκεκριμένου app έχουν δημιουργήσει, τέσσερα μηνύματα εκ των οποίων εσύ μπορείς να επιλέξεις το ένα και να το στείλεις στον εαυτό σου σε προκαθορισμένο χρόνο και μάλιστα πληκτρολογώντας ότι όνομα θες να εμφανιστεί ως αποστολέας!

Τα μηνύματα που μπορείς να επιλέξεις έχουν 4 διαβαθμίσεις σύμφωνα με το πόσο μακριά θές να το τραβήξεις.Μπορείς να διαλέξεις απο έναν απλό διάλογο όπως ‘’μου λείπεις θέλω να σε δώ’’ μέχρι το ‘’είμαι έγγυος στο παιδί σου’’.Οχι απλώς ένα μήνυμα, αλλα μία ολόκληρη συνομιλία και μάλιστα με την ένδειξη typing!

Οταν λοπόν επιλέξεις το μήνυμα που σε εκφράζει και πληκτρολογίσεις το όνομα του αποστολέα που την ταράζει, πατάς οκ, η οθόνη μαυρίζει και ύστερα απο 50’’ ‘έρχεται στο κινητό σου το μήνυμα.

Φρόντισε να είσαι κάπου μακριά όπως στην κουζίνα ή στο μπάνιο ωστε να το ανοίξει μόνη της, γιατί σε αυτό το σημείο η μαγεία αρχίζει!

Μόλις η κοπέλα σου πάει να δει το μήνυμα, η μπροστινή κάμερα του κινητού σου αρχίζει να καταγράφει την φρικαρισμένη αντίδρασή της όσο το διαβάζει καθώς και ότι επακολουθήσει!

Από εκεί και πέρα όσο το τραβάς το αστείο, τόσο περισσότερο υλικό μαζεύει η κάμερα, μέχρι την στιγμή που εσύ θα επιλέξεις να φανερώσεις την φάρσα δίνοντας εντολή στην εφαρμογή να σταματήσει.

Θέλει κότσια, αλλά όποιος τα έχει θα ανταμειφθεί με ένα βίντεο, που θα το έχει να το δείχνει και να γελάει ως τα γεράματα του.

Η Κατάληξη

Αν σου βαστάει λοιπόν, η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή. Μπαίνεις στο App Store πληκτρολογείς Girlfriend Prank (κάνει 0.99c ) ακολουθείς τα 3 βήματα και μέσα στα επόμενα θα έχεις στο κινητό σου μία μπόμπα φάρσα που σίγουρα θα σου μείνει αξέχαστη…

Την εφαρμογή μπορείς να την βρεις και εδώ:https://itunes.apple.com/app/id970475835

Το site τους είναι: http://www.girlfriendprank.com

Δείτε το βίντεο που έκανε πάταγο στο Facebook του Gazzetta

Πηγή: medium.com