Έχασε έναν αδερφό στο AirBus 320 & τον άλλο σε εξαφάνιση αεροπλάνου! (vid)

Gazzetta team
Έχασε έναν αδερφό στο AirBus 320 & τον άλλο σε εξαφάνιση αεροπλάνου! (vid)
Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης ο Claude Driessens έλαβε το δεύτερο πιο άσχημο τηλεφώνημα της ζωής του.

Η κουνιάδα του τον ενημέρωσε ότι ο σύζυγός της και αδερφός του 65χρονου Claude, ο 59χρονος Christian ήταν ανάμεσα στους επιβάτες του μοιραίου Airbus 320 που συνετρίβη στις γαλλικές Άλπεις.

Ο 65χρονος δεν μπορούσε να πιστέψει ότι όχι μόνο ότι έχασε τον αδερφό του, αλλά πως τον είχε χάσει σε αεροπορικό δυστύχημα, όπως και τον άλλο του αδερφό.

Η πρώτη τραγωδία που σημάδεψε τη ζωή του σημειώθηκε το 1981 όταν ο μικρότερος αδερφός του, Carol, ο οποίος εργαζόταν ως πιλότος σε μια αεροπορική εταιρεία που είχε βάση τη Βενεζουέλα, εξαφανίστηκε, ενώ πετούσε πάνω από την Καραϊβική και τα ίχνη του δεν βρέθηκαν ποτέ.

Ο Claude Driessens έχασε και τα δύο αδέρφια του σε αεροπορικές τραγωδίες και ο ίδιος δηλώνει τώρα πως εκτός από απέραντη θλίψη, νιώθει μεγάλη οργή για τα λάθη που τελικά οδήγησαν την Τρίτη στον θάνατο τον αδερφό που του είχε μείνει.



Σε δηλώσεις του ο κ. Driessens είπε πως νιώθει ότι έμεινε «ορφανός» λόγω των παραλείψεων της αεροπορικής εταιρείας Germanwings.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μια υπεύθυνη εταιρεία επέτρεψε σε έναν καταθλιπτικό άντρα να πιλοτάρει τα αεροσκάφη της», είπε και πρόσθεσε: «Είμαι εξοργισμένος που οι κανόνες αυτής της εταιρείας δεν απαιτούσαν να βρίσκονται πάντα δύο άτομα στο πιλοτήριο».

Ο 65χρονος λέει τώρα ότι είναι ο μόνος που βρίσκεται εν ζωή από την οικογένειά του και πως νιώθει πλέον «ορφανός»...

Πηγή: protothema.gr