Victoria Silvstedt: Φορώντας μόνο τα δικά της εσώρουχα (pics)

Gazzetta team
Victoria Silvstedt: Φορώντας μόνο τα δικά της εσώρουχα (pics)
Η 41χρονη Σουηδέζα και πρώην κουνελάκι του “Playboy” έχει εδώ και δυο περίπου χρόνια λανσάρει τα δικά της εσώρουχα και μαγιό, τα οποία λέγονται Very By Victoria Silvstedt.

Με τα νέα εσώρουχα της δικής της καλοκαιρινής συλλογής ποζάρει η Victoria Silvstedt, η οποία έχει εγκαταλείψει εδώ και καιρό τις πασαρέλες και τις φωτογραφήσεις και το έχει ρίξει στις επιχειρήσεις.


Η 41χρονη Σουηδέζα και πρώην κουνελάκι του “Playboy” έχει εδώ και δυο περίπου χρόνια λανσάρει τα δικά της εσώρουχα και μαγιό μαζί με τη σχεδιάστρια Marie Meili, τα οποία λέγονται Very By Victoria Silvstedt. Ετσι έχει εγκαταλείψει το σπίτι της στη Γαλλία, όπου έμενε, και έχει μετακομίσει στο ηλιόλουστο Μαϊάμι για να προωθεί τη συλλογή της αυτή.



Και φυσικά κάθε φορά που τη βλέπουμε στην παραλία, φοράει τα δικά της- και μόνο- μαγιό, τα οποία έχουν λάβει ιδιαίτερα καλές κριτικές, τόσο για τα σχέδιά τους όσο και τα μοντλερνα τους χρώματα. Η δε καλοκαιρινή συλλογή, με την οποία ποζάρει, περιλαμβάνει εκτός από μαγιό και άλλα ρούχα παραλίας, όπως μπουρνούζια, πετσέτες, σε πολύ προσιτές τιμές.







Πηγή: protothema.gr