Συνελήφθησαν 4 δράστες για το μαχαίρωμα 15χρονου

Gazzetta team
Συνελήφθησαν 4 δράστες για το μαχαίρωμα 15χρονου
Οι Αστυνομικές Αρχές έφτασαν στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων που μαχαίρωσαν έναν 15χρονο φίλο του Ολυμπιακού, στα Καμίνια, μετά το ματς Κυπέλλου με τον Φωκικό στις 25/9 του 2013.

Επιτέλους η Αστυνομία άρχισε να συλλαμβάνει δράστες που έχουν υποπέσει σε αδικήματα και αφορούν τον αθλητισμό. Μετά τα μέτρα που αποφασίστηκαν ότι θα παίρνονται από τούδε και στο εξής, έγινε γνωστό ότι οι Αρχές συνέλαβαν τους δράστες που μαχαίρωσαν έναν 15χρονο που γύριζε με τον 18χρονο φίλο του από το «Καραϊσκάκης».

Η επίθεση έγινε μετά το ματς με τον Φωκικό για το Κύπελλο Ελλάδας στις 25/9 του 2013.

Δράστες είναι τέσσερις νεαροί, με τον έναν να είναι γιος ανώτερου αξιωματικοί της Αστυνομίας, που εκείνη την περίοδο ήταν διοικητής υπηρεσίας των Αθηνών.

Από την έρευνα βγήκε ότι οι τέσσερις που υποστηρίζουν τον Παναθηναϊκό, πήραν το αυτοκίνητο της αδερφής του ενός και πήγαν στα Καμίνια ώστε να πάρουν κάποια αντικείμενα που θα έδειχναν ότι τα άρπαξαν από οπαδούς του Ολυμπιακού και θα τα επιδείκνυαν στον κύκλο τους ως λάφυρα.

Περίπου στις 20:00 το βράδυ, ο 15χρονος με τον 18χρονο φίλο του επέστρεφαν από το «Γ. Καραϊσκάκης» σπίτι τους και τότε στην οδό Αμοργού συνέβη το περιστατικό.

Δύο από τους τέσσερις κατέβηκαν από το αμάξι για να του πάρουν τα διακριτικά, ο μικρός αντιστάθηκε και μαχαιρώθηκα στην κοιλιακή χώρα και στα πόδια. Αμέσως μετέβη στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε ενώ οι δράστες εξαφανίστηκαν.

Πέρα από τα... λάφυρα πήραν και ένα κινητό από το οποίο στη συνέχεια δόθηκε σε έναν 19ρονο που έκανε αρκετές κλήσεις.

Πάντως, οι ίδιοι έδειχναν να καμαρώνουν για το «επίτευγμά» τους, αφού φωτογράφισαν τα... λάφυρά τους και τα ανέβασαν στο διαδίκτυο.

Πλέον, έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος τους και το λόγο έχει πια ο εισαγγελέας.