Ο πρώην δήμαρχος του Τορόντο ξαναχτυπά: 13.000 δολάρια για μια γραβάτα! (pics)

Gazzetta team
Ο πρώην δήμαρχος του Τορόντο ξαναχτυπά: 13.000 δολάρια για μια γραβάτα! (pics)
Ο Ρομπ Φορντ δημοπράτησε στο eBay την γραβάτα που φορούσε την ημέρα που εξομολογήθηκε ότι έχει καπνίσει κρακ έναντι 13.000 δολαρίων - Τελικά πωλήθηκε για 16.100 δολάριασυγκεντρώνοντας 111 προσφορές

Ο πρώην δήμαρχος του Τορόντο, Ρομπ Φορντ, ο οποίος απασχόλησε παγκοσμίως τα μέσα ενημέρωσης το 2013 όταν βγήκε και δήλωσε δημόσια ότι έχει καπνίσει κρακ, ξαναχτυπά!

Αυτή τη φορά, απασχόλησε τους χρήστες του διαδικτύου όταν αποφάσισε στις 25 Φεβρουαρίου να δημοπρατήσει στο eBay την γραβάτα που φορούσε εκείνη την ημέρα που εξομολογήθηκε την αμαρτία του, έναντι 13.000 δολαρίων.

Η γραβάτα, η οποία φέρει το λογότυπο της ομάδας NFL, πωλήθηκε τελικά χθες συγκεντρώνοντας 111 προσφορές για 16.100 δολάρια.

Πρόκειται για ένα από τα πολλά «αναμνηστικά» που έχειβγάλει σε πλειστηριασμό από εκείνη την ημέρα ο πρώην δήμαρχος, συμπεριλαμβανομένου ενός παντελονιού από μια πιτζάμα του, σύμφωνα με τον οποίο φόρεσε «σε ένα ταξίδι που πήγε για ψώνια στο Wal-Mart». Το παντελόνι πωλήθηκε για 600 δολάρια.

Ο Ford δήλωσε στους δημοσιογράφους την περασμένη εβδομάδα ότι το 10% των χρημάτων που συγκεντρώνονται από τις δημοπρασίες πάνε προς το Mount Sinai Hospital στο Τορόντο, ενώ το υπόλοιπο ποσό σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Πηγή protothema.gr