Σε απεργία πείνας δέκα μέλη των Πυρήνων

Gazzetta team
Σε απεργία πείνας δέκα μέλη των Πυρήνων
«Όλη η ευθύνη είναι δικιά μας, και μόνο εμείς θα τη σηκώσουμε. Οι συγγενείς και το φιλικό περιβάλλον τους δεν έχουν καμία απολύτως ευθύνη με την υπόθεση και όσα τους καταλογίζουν» αναφέρουν σε κείμενό τους από τη φυλακή.

Απεργία πείνας πραγματοποιούν από χθες δέκα μέλη της οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», που κρατούνται στις φυλακές, ζητώντας να αφεθούν ελεύθεροι οι συγγενείς των κρατουμένων που συνελήφθησαν τις τελευταίες ημέρες.

«Όλη η ευθύνη είναι δικιά μας, και μόνο εμείς θα τη σηκώσουμε. Οι συγγενείς και το φιλικό περιβάλλον τους δεν έχουν καμία απολύτως ευθύνη με την υπόθεση και όσα τους καταλογίζουν» αναφέρουν σε κείμενό τους από τη φυλακή, ενώ για την Αγγελική Σπυροπούλου δηλώνουν: «Θα είμαστε δίπλα της και ξέρει ότι έχει όλη τη στήριξη μας. Θα είναι μαζί μας με ψηλά το κεφάλι στο δύσκολο δρόμο που διαλέξαμε».

Το κείμενο υπογράφουν οι: Όλγα Οικονομίδου, Μιχάλης Νικολόπουλος, Γιώργος Νικολόπουλος, Χάρης Χατζημιχελάκης, Χρήστος Τσάκαλος, Γεράσιμος Τσάκαλος, Γιώργος Πολύδωρος, Παναγιώτης Αργυρού, Δαμιανός Μπολάνο, Θεόφιλος Μαυρόπουλος

Πηγή: protothema.gr