#TheDress: Δείτε το τώρα και σε... τατουάζ

Gazzetta team
#TheDress: Δείτε το τώρα και σε... τατουάζ
Το φόρεμα που δίχασε το διαδίκτυο εξακολουθεί να απασχολεί τους χρήστες- 24χρονος από τις ΗΠΑ το έκανε τατουάζ - Ο κατασκευαστής του θα το βγάλει σε όλα τα χρώματα.
Για πάνω από τρεις ημέρες το κομψό φόρεμα, που απασχολεί το διαδίκτυο με το hashtag #TheDress, εξακολουθεί να βρίσκεται στην επικαιρότητα. Και ενώ η εταιρεία Roman Originals θα «τρίβει τα χέρια από χαρά» για την αναπάντεχη (;) διαφήμιση και έχει ήδη αποφασίσει να το βγάλει σε όλους τους χρωματικούς συνδυασμούς, ένας νεαρός Αμερικανός έκανε ένα βήμα παρακάτω...


Ο 24χρονος Ντάνιελ Χάουλαντ, από το Όστιν του Τέξας, αποφάσισε ότι είκοσι λεπτά δεν ήταν και μεγάλη θυσία για να «χτυπήσει» ένα τατουάζ με το επίμαχο και διάσημο φόρεμα στη γάμπα του! Ο νεαρός Αμερικανός μίλησε για το τατουάζ του στην βρετανική ιστοσελίδα Mail Online και ανέφερε ότι ο ίδιος και οι γονείς του βρήκαν το τατουάζ «διασκεδαστικό», ενώ οι φίλοι του τον αποκαλούν «βλάκα».

Ο ίδιος δήλωσε ότι όταν είδε για πρώτη φορά το φόρεμα νόμισε ότι ήταν λευκό με χρυσό όμως αργότερα κατέληξε ότι το χρώμα του φορέματος είναι σίγουρα μαύρο με μπλε και έτσι, το «χτύπησε» και στο πόδι του!

Το φόρεμα έχει απασχολήσει με το «παιχνίδι» των διαφορετικών αποχρώσεων του celebrities, χρήστες του διαδικτύου και επιστήμονες, που κλήθηκαν να εξηγήσουν με τις γνώσεις τους το παράδοξο φαινόμενο.
Πηγή: protothema.gr